2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو این چند روز میگن اصلا واینمیسه خیلی گریه میکنن راسته

پسر من چهل روز بود . فقط روز اول یه کم اذیت شد . همین . فک کنم روز نهم هم حلقه ش افتاد و تمام 😊

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شما ختنه نکردین پسرتونو  چند سالشه    

من پسر ندارم، اما این که تو نوزادی ختنه می کنن مال چند سال اخیر هست، عرب ها که حتی تا 14  15 سالگی صبر می کنن، اما اگر پسر داشته باشم چیزی رو بهش تحمیل نمی کنم، می زارم خودش تصمیم بگیره

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
من کاری با خارجی و ایرانی ندارم، می گم یک امر شخصی هست و خودش باید تصمیم بگیره، همین برای بچه هر کا ...

خیلی می بخشی ولی این مسئله ای نیست که بشه بگیم بهش احترام گذاشتیم جای این که توی این مورد احترام بزارید بنظرم توی مورد های دیگه احترام بزارید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من پسر ندارم، اما این که تو نوزادی ختنه می کنن مال چند سال اخیر هست، عرب ها که حتی تا 14  15 سا ...

واقعا اشتباهه که صبر کنن بزرگ بشه اگر خودشون خواستن ختنه کنن چون اگر بخوان واقعا اصلا حالیشون نیست اونموقع که چه دلیلی داشتی واسه ختنه نکردنشون!فقط میترسنو گریه میکنن و یکی دوهفته گیرشن دسشویی و راه رفتن و ... اینا تعطیل!به نفع خودشونه که ختنه بشن!الان یه فامیلامون همینکارو کرده بعدم گفت ختنه ی طبیعیه خودش!اما دقیقا من پوست روشو دیدم بعدم واقعا زشته بدون ختنه بقول دوستمون مثله مورچه خاره!اینکار چیزی نیست که بذاری به عهده خودش که تصمیم بگیره دقیقا مثله گوش سوراخ کردنه تهش همه دختراهو زنا دوست دارن گوششونو سوراخ کنن تازه گوش سوراخ کردن دلبخواهیه ختنه حتمیه باید بشن که عفونت نگیرنو هزارتا درد دیگه

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
خیلی می بخشی ولی این مسئله ای نیست که بشه بگیم بهش احترام گذاشتیم جای این که توی این مورد احترام بزا ...

به هر حال من فقط نظرم رو گفتم، دعوا و مرافعه ای با کسی ندارم، در ضمن توی همه موارد باید به حریم اشخاص و خصوصی ترین مسایل زندگیشون احترام گذاشت

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
هر کی یه نظری داره و باید بهش احترام بزاریم

ول کنین تورو خدا به چی احترام بزاریم بچه بزرگ بشه اگرم دلش بخواد ختنه کنه از ترس و خجالت نمیکنه روشنفکری هم حدی داره 

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍

هرچیزی که تو اسلام حرام یا حلال یا واجب کرده از ریشه برای صلاح خودمون بوده همش بعد ما میایم میگیم یه مشت چیزاییه که اسلام زور کرده!دراصل به نفع خودمونه

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

من پسرم ١٩روزش بود برديمش براي ختنه

اون روز خيليييييييي گريه كرد منم از پايين باهاش گريه ميكردم. 

بخاطر بي حسي ك زده بود كلا بچم خواب بود حتي واسه شيرخوردنم بيدارنميشد خيلي نگرانش بودم. 

زنگ زدم از دكترش پرسيدم گفت طبيعيه. 

فقط واسه دسشويي اولش توخواب يكم گريه كرد و تموم. 

فرداش سرحال شد. اصلا تب نكرد. 

دكترش روش حلقه رو پيشنهاد داده بود. 

همون روز اول نشوندمش تو لگن آب گرم تا اون باند دورش بازبشه 

بعد هروز دوسه ديقه توآب گرم ميشوندمش تا حلقش راحت بيوفته. 

روز هفتم حلقشم افتاد و راحت شد بچم☺️

هرچه زودتر ببرين بهتره 

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍