2777
2789
واقعا اشتباهه که صبر کنن بزرگ بشه اگر خودشون خواستن ختنه کنن چون اگر بخوان واقعا اصلا حالیشون نیست ا ...

کاملا باهات موافق هستم اصلا حرفشون کاملا اشتباه هست یعنی چی که بزرگ بشه بزاریم بر عهده خودش اون موقع که زجر می کشه پدر و مادر و نفرین میکنه ... من پسر خاله هام بزرگ بودن طفلی ها از ترسشون با هم نقشه گذاشته بودیم که فراری روشون بدم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
کاملا باهات موافق هستم اصلا حرفشون کاملا اشتباه هست یعنی چی که بزرگ بشه بزاریم بر عهده خودش اون موقع ...

بنده خداها!تازه بعدم بعضیا که میبیننشون از بچه ها منظورمه مسخره میکنن که اینا دامن پوشیدن!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنده خداها!تازه بعدم بعضیا که میبیننشون از بچه ها منظورمه مسخره میکنن که اینا دامن پوشیدن!

اره طفلی ها چقدم خجالت میکشن تو جمع که حالا مثلا خالم میدونه چه به سر من اوردن بعد تر خجالت میکشن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
اره طفلی ها چقدم خجالت میکشن تو جمع که حالا مثلا خالم میدونه چه به سر من اوردن بعد تر خجالت میکشن&nb ...

دقیقاااا واقعا بعضیا فکر میکنن این کارا روشنفکریه!من دلم به حاله اون پسرایی میسوزه که مادراشون همچین کارایی باهاشون میکنن انقدر به این فامیلمون همه گفتن ببرش نبردش!حالا خداکنع واقعا احتیاج نداشته باشه چون بعد خیلی لعن میکنه مامانشو!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
دقیقاااا واقعا بعضیا فکر میکنن این کارا روشنفکریه!من دلم به حاله اون پسرایی میسوزه که مادراشون همچین ...

بعضی ها پسر ندارن فقط میخوان به قول شما ادعای روشن فکری در بیارن 

مثلا پسره 14یا15سالش بشه بگی پسرم میخوای ختنه شی یا نه ؟؟؟    

دقیقاااا واقعا بعضیا فکر میکنن این کارا روشنفکریه!من دلم به حاله اون پسرایی میسوزه که مادراشون همچین ...

منم خودم 42روزش که بود ختنه کردم هم خودم راحت بودم هم پسرم راحت بود فقط ده دقیقه بعد عمل گریه کرد بعدشم آروم اروم بود چقدر خدا رو شکر کردم که سریع کلکش و کنم هر چی باشه این مسئله مثل یه بار روی دوش پدر و مادر میمونه و عذاب اوره

خو میگه نه    

معلوم که میگه نه اون وقت زنش چهار تا فحش نثار پدر. و مادرش میکنه 

بعضی ها پسر ندارن فقط میخوان به قول شما ادعای روشن فکری در بیارن 

دقیقا نمیدونن این چه مسئولیت سنگینیه رو دوش پدر و مادر!!!!منم دقیق ۴۰روزگیش بردمش

معلوم که میگه نه اون وقت زنش چهار تا فحش نثار پدر. و مادرش میکنه 

واقعاااا بعدم میگه چقدر زشته جلو بقیه زناهم میگه مامانش چقدر بی مسئولیت بود نبردش ختنه  

واقعا ؟از کجا شنیدین

چند تا دکتر قدیمی گفتن و تو اینترنت هم دیدم طب سنتی حلقه رو رد میکنه جون با حلقه کمی بیشتر بریده میشه و نوک آلت حساس تر میشه و هم اینکه چسبندگی بعد‌از ختنه‌با حلقه بیشتر پیش میاد. پسرمن سه سال و نیمشه و متاسفانه حلقه ای ختنه شد و چسبندگی هم پیدا کرد