2777
2789

سیزده بدربود،،،داشتیم وسطی بازی میکردیم،،،پسرخالم وسط بودتوپ وپرت کردم سمتش خوردبه نقطه حساسش😅دیدم داره بازبازی میکنه گفتم هوی خوردی،،،گفت کجاخوردچی میگی،،بگوبینم کجاخورد،،منم چیزی نگفتم😂😂😂😂

💔ردشوازکوچه مارخ بنما💔💜یاصاحب الزمان ادرکنی💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه همسایه جدید کناره واحدمون اومده بود داشتیم حرف میزدیم داشتم از همسایه قبلی تعریف میکردم میخواستم بگم بهتر از شما نباشن خیلی آدمای خوبی بودن گفتم خییییلی بهتر از شما بودن بعد از یه دیقه یادم افتاد چی گفتم دیگه نتونستم جمعش کنم 🤣🤣یه بارم به یکی خواستم بگم روم کفه پات گفتم روت کفه پام🤣🤣🤣

یبار تو خونه فامیلمون نشسته بودیم منو دختر خاله هام بچه یکی از فامیلامون ۳سالش بود پیشمون بود داشتیم حرف میزدیم یهو گوزید😂😂بعد ما داشتیم از خنده میترکیدیم بعد یهو برگشت کف بخاطر گوز من می خندید

مارو میگی سرررخ شده بودیم از خنده مامانم تو حیاط بود اومد داخل گف چی شده ما نفس کم اورده بودیم 😂

مامانم میگف صدای خندتون تا حیاط میرسه

الانم که دارم مینویسم ترکیدم از خنده

شاید تعریف کردنش جالب نباشه ولی اون لحظه خییلی خندیدیم

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
یه همسایه جدید کناره واحدمون اومده بود داشتیم حرف میزدیم داشتم از همسایه قبلی تعریف میکردم میخواستم ...

واىىىىىىى واى تركيدم منم يه بار اينجورى شدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂خیلی خندیدیم الانم که یادش میوفتیم میترکیم از خنده

فقط اونجاش که گفتی برگشته گفته به گوزمن میخندید😅😅😂😂😂😂😂😂😂

💔ردشوازکوچه مارخ بنما💔💜یاصاحب الزمان ادرکنی💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز