2777
2789
عنوان

اعترافات

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 54 پست
اعتراف میکنم که وقتی میرم حموم و جیشم میگیره،، همونجا جیش میکنم

همه همینکار میکنیم😅

مورد داشتیم پی پی هم کردن اونجا😲

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اعتراف میکنم تازه عقد کرده بودم ماه رمضون بود منم خونه مادر شوهر خجالت مکشیدم برم حموم واجب. الکی او ...

چی کشیدی خخخخ

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه همینکار میکنیم😅 مورد داشتیم پی پی هم کردن اونجا😲

واااای 😱😱😷

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

یکبار با شوهرم دعوام شد....

رفتم ک ا ن دوم برداشتم توش فلفل قرمز ریختم

شب اومد چراغ سبز دادم

بعدک اومد برداره دلم براش سوخت بهش گفتم😓😓😓😭😭😭دعوام کرد گفت خاک توسرت✋😓

(همیشه خودم براش باز میکنم میارم )

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀

یه بار خونه مادر شوهرم یه پارچ آب شکوندم اونم خونه نبود از ترسم جم کردم آشغالارو بردم گذاشتم دم در  بهش نگفتم مادرشوهرمم هر وقت یادش میوفته میگه معلوم نیس اون پارچم چیشده 

یکبار با شوهرم دعوام شد.... رفتم ک ا ن دوم برداشتم توش فلفل قرمز ریختم شب اومد چراغ سبز دادم بعدک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدااااا

اگه واقعا این کارو کردی خیییلی خوب بود🤣

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂
یکبار با شوهرم دعوام شد.... رفتم ک ا ن دوم برداشتم توش فلفل قرمز ریختم شب اومد چراغ سبز دادم بعدک ...

خخخخ چه دلی داشتی 

یه بار خونه مادر شوهرم یه پارچ آب شکوندم اونم خونه نبود از ترسم جم کردم آشغالارو بردم گذاشتم دم در & ...

فهمیده که هی میگه🤣🤣

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂

اعتراف میکنم هنوزم که هنوزه 

احساس میکنم وقتی دستشویی میشینم یه چیزی از اون تو میخواد بیاد بیرون منو بکشه تو 

نمیدونم چرا همیشه فکرش میاد تو ذهنم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدااااا اگه واقعا این کارو کردی خیییلی خوب بود🤣

دقیقه نود دلم سوخت اعتراف کردم😓گفت خاک تو سرت مثل دختر یچه ها میمونی گفت منم برم توی ژل شستشوت فلفل بریزم😭الان سه ساله جرات ندارم ژل بخرم

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀