2777
2789
عنوان

اعترافات

575 بازدید | 54 پست

هر کی اعتراف خنده دار داره بیاد بگه بخندیم

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

از خودم شروع میکنم 

اعتراف میکنم
اوایل که به سن تکلیف رسیده بودم بجای اینکه نماز بخونم چادر سرم میکردم و توی دلم میخوندم
نماز نماز ....
تا وقتی مامانم از میپرسه نماز خوندی حرفم راست باشه

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دوران نامزدی یه بار رفته بودم خونشون، و وظیفه غذا درست کردنو به عهده گرفتم(خیر سرم) و داشتم با شور و اشتیاق غذا میپختم، و چقدر هم از خودم داشتم تعریف میکردم (بنده خداها نمیدونستن چه آشی واسشون پختم)

هیچی دیگه؛ فاجعه رخ داد و من به جای نمک، شکر ریخته بودم تو غذا

( خب تقصیر من چیه 😟😟؟ هر دو سفیدن، اصلا چرا باید هر دو یه رنگ باشن 😣؟

خدا. ! قربون عظمتت بشم، تو که قدرتشو داشتی 💪💪چرا این ۲ تا رو شکل هم آفریدی؟

الانم دیر نشده، پاشو رنگ یکیشونو عوض کن، (رنگ پیشنهادی من صورتیه 😍😍)

خلاصه با هزار فیس و افاده سفره رو چیدیم و غذا رو کشیدم واسشون، چشمتون روز بد نبینه، با تناول کردن نخستین لقمه ها یهو دیدم سفره شبیه به جزیره ی ناشناخته شد.

سوت و کور (صدای جیر جیرکها رو‌ میشد شنید)

اون موقع تازه فهمیدم‌که چه کردم😱😱😱

دوست داشتم همون لحظه، اسرافیل عزیز تو سورش میدمید و دنیا خاتمه پیدا میکرد.

(ولی حالا دارم اعتراف میکنم که؛  ای کاش به جای شکر، سیانور میریختم توش)

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
از خودم شروع میکنم  اعتراف میکنم اوایل که به سن تکلیف رسیده بودم بجای اینکه نماز بخونم چادر سر ...

خخخخ ...منم کوچیک بودم الکی وضو می‌گرفتم بعد نیم ساعت تو اتاق می‌چرخیدم که یعنی دارم نماز میخونم ..الان که فک میکنم میبینم چقدر احمق بودم خوب نمازو می‌خوندم دیگه نیم ساعت چرخیدنم واسه چی بود

تو دورا نامزدی یه بار رفته بودم خونشون، و وظیفه غذا درست کردنو به عهده گرفتم(خیر سرم) و داشتم با شور ...

واااای یعنی غذا رو نچشیدی تا اون موقع 😂😂😂😂

تو دوران نامزدی یه بار رفته بودم خونشون، و وظیفه غذا درست کردنو به عهده گرفتم(خیر سرم) و داشتم با شو ...

خخخخخخخخخخخ 

سیانور واییییییی دلم 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

اعتراف میکنم خیلی مشکلات دارم ولی همیشه جوری رفتار میکنم ک همه فکر کنن خوشبختم 😑

و اعتراف بعدیم همیشه دوست دارم حرص بقیه رو در بیارم🙄

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
خخخخ ...منم کوچیک بودم الکی وضو می‌گرفتم بعد نیم ساعت تو اتاق می‌چرخیدم که یعنی دارم نماز میخونم ..ا ...

واقعااا چرا ...من اگه اون موقع بجای اون کلمه ها نمازامو میخوندم الان نماز قضا نداشتم