2777
2789
عنوان

اعترافات

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 54 پست
فهمیده که هی میگه🤣🤣

خخخ بنده خدا هی پیشم میگه منم به روی خودم نمیارم 

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
خب اگه بر میداشت مفهمید که بازشده

خودم همیشه براش باز میکنم

میزاره توی کمد

من میرم از توی کمد برمیدارم باز میکنم میارم براش

برا همین نمیفهمید ک باز شده

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک هر لحظه منتظر مارم بیاد بیرون خخخخ

واقعاااا😂😂پس یکی پیدا شد میگفتم اگه به شوهرمم بگم بهم میخنده 

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

اعتراف میکنم توی تاپیک لاغری بامداد خمار بودم کالری مجازم ۱۲۰۰تا بود روزای اول گرسنم میشد

میرفتم غذا میخورررردم تا خوب سیر سیر میشدم

بعد شب توی تاپیک چیزی نمیگفتم فکر میکردم اگه نگم رژیمم خراب نمیشه😁😁😓😓😓

یک عالمه میخوردم میگفتم ۱۰۰۰تا خوردم

@بامدادخمار  

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
اعتراف میکنم توی تاپیک لاغری بامداد خمار بودم کالری مجازم ۱۲۰۰تا بود روزای اول گرسنم میشد میرفتم غذ ...

خخخخخ 

اعتراف میکنم توی تاپیک لاغری بامداد خمار بودم کالری مجازم ۱۲۰۰تا بود روزای اول گرسنم میشد میرفتم غذ ...

بترکی خوووو😂😂😂 

منم اعتراف میکنم خیلی وقتا دوست داشتم بزنمت  جیگرم حال بیاد 😅😅🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بترکی خوووو😂😂😂  منم اعتراف میکنم خیلی وقتا دوست داشتم بزنمت  جیگرم حال بیاد 😅😅🔫

خخخخخ 😂😂😂😂وااای چه اعترافی شد 

خخخخخ 😂😂😂😂وااای چه اعترافی شد 

😂😂 حداقل تاپیکت باعث شد حرف دلمو بزنم 😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂 حداقل تاپیکت باعث شد حرف دلمو بزنم 😝

خب خداروشکر😂😂😂😂😂