zarioooo مدیر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 عنوان اعترافات | مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 54 پست هر کی اعتراف خنده دار داره بیاد بگه بخندیم 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من 1397/12/14 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarioooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 فهمیده که هی میگه🤣🤣 خخخ بنده خدا هی پیشم میگه منم به روی خودم نمیارم 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
ellllllli عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3944 خب اگه بر میداشت مفهمید که بازشده خودم همیشه براش باز میکنممیزاره توی کمدمن میرم از توی کمد برمیدارم باز میکنم میارم براشبرا همین نمیفهمید ک باز شده قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
zarioooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 من ک هر لحظه منتظر مارم بیاد بیرون خخخخ واقعاااا😂😂پس یکی پیدا شد میگفتم اگه به شوهرمم بگم بهم میخنده 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
ellllllli عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3944 اعتراف میکنم توی تاپیک لاغری بامداد خمار بودم کالری مجازم ۱۲۰۰تا بود روزای اول گرسنم میشدمیرفتم غذا میخورررردم تا خوب سیر سیر میشدمبعد شب توی تاپیک چیزی نمیگفتم فکر میکردم اگه نگم رژیمم خراب نمیشه😁😁😓😓😓یک عالمه میخوردم میگفتم ۱۰۰۰تا خوردم@بامدادخمار قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
zarioooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 اعتراف میکنم توی تاپیک لاغری بامداد خمار بودم کالری مجازم ۱۲۰۰تا بود روزای اول گرسنم میشد میرفتم غذ ... خخخخخ 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
بامدادخمار عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 اعتراف میکنم توی تاپیک لاغری بامداد خمار بودم کالری مجازم ۱۲۰۰تا بود روزای اول گرسنم میشد میرفتم غذ ... بترکی خوووو😂😂😂 منم اعتراف میکنم خیلی وقتا دوست داشتم بزنمت جیگرم حال بیاد 😅😅🔫 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
zarioooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 بترکی خوووو😂😂😂 منم اعتراف میکنم خیلی وقتا دوست داشتم بزنمت جیگرم حال بیاد 😅😅🔫 خخخخخ 😂😂😂😂وااای چه اعترافی شد 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
ellllllli عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3944 بترکی خوووو😂😂😂 منم اعتراف میکنم خیلی وقتا دوست داشتم بزنمت جیگرم حال بیاد 😅😅🔫 😁😁😁😁😁😁😁 قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
بامدادخمار عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 خخخخخ 😂😂😂😂وااای چه اعترافی شد 😂😂 حداقل تاپیکت باعث شد حرف دلمو بزنم 😝 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
zarioooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 😂😂 حداقل تاپیکت باعث شد حرف دلمو بزنم 😝 خب خداروشکر😂😂😂😂😂 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من