zarioooo مدیر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 عنوان اعترافات | مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 54 پست هر کی اعتراف خنده دار داره بیاد بگه بخندیم 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من 1397/12/14 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banomona عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 2943 واقعااا چرا ...من اگه اون موقع بجای اون کلمه ها نمازامو میخوندم الان نماز قضا نداشتم بچه بودیم دیگه ..خدا میبخشه
ویتامینm عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 2308 اعتراف میکنم که وقتی میرم حموم و جیشم میگیره،، همونجا جیش میکنم
iasmaneabi عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2201 اعتراف میکنم دلم دعوا میخواد ولی میدونم همسرم اهلش نیس خوب موقع فوتبال دیدنش تی وی رو خاموش کن کنترلو بهش نده خودبخود دعوا شروع میشه بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
anahitayazdani عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 789 من اعتراف میکنم ماشین شوهرمو کاااامل از ۱ طرف مالیدم به دیوار🤣 سپس آنرا مجدد داخل پارکینگ گذاشته و سکوت اختیار کردم هیچی دیگه چون اونجا پارکینگ پروژه ساختمونی بود گفتن حتما ماشینی چیزی بش مالیده 😋😋😋😋 روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17771 من بچه بودم از روی جوراب مس پا میکشیدم. یه مشت اب میریختم رو جورابم😁😁😁تازه میرفتم مسجد با اون وضو نمازم میخوندم😊😊😊 شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17771 اعتراف میکنم که وقتی میرم حموم و جیشم میگیره،، همونجا جیش میکنم 😷😷😷 شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
purple_heart عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2918 خوب موقع فوتبال دیدنش تی وی رو خاموش کن کنترلو بهش نده خودبخود دعوا شروع میشه دعوا نمیکنه باورت میشه توی چهارسال زندگیمون صدای دادشو هنوز نشنیدم مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم
zarioooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 دعوا نمیکنه باورت میشه توی چهارسال زندگیمون صدای دادشو هنوز نشنیدم خوشی زده زیر دلت هااا روزی هزار بار خدارو شکر کن 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
سروش92 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 3955 تو دوران نامزدی یه بار رفته بودم خونشون، و وظیفه غذا درست کردنو به عهده گرفتم(خیر سرم) و داشتم با شو ... خیلی باحال بود
malihjooonam عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13806 اعتراف میکنم تازه عقد کرده بودم ماه رمضون بود منم خونه مادر شوهر خجالت مکشیدم برم حموم واجب. الکی اومدم سحری خوردم خودم تا افطار نگه داشتم مثلا روزه بودمخدا منو ببخشه
purple_heart عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2918 خوشی زده زیر دلت هااا روزی هزار بار خدارو شکر کن تنوع هم لازمه😂هر چی من بخوام دعوا کنم اون با شوخی و ناز کشیدن تمومش میکنه مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم
سمیراlovebaby عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 1303 من بچه بودم فک میکردم اتوبوسای داخل شهری راننده ندارن و مث ربات کار میکنن😂 بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
zarioooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 271 اعتراف میکنم دندون مصنوعیه بابامو من شکوندم گذاشتم زیر بالشت ولی اون فک کرد داداشم شکونده رفت اونو زد تفلک داداشم هنوزم که بعد ازدواج به بابام میگم من شکوندم دندوناتو میگه الکی نگو 🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18065 اعتراف میکنم تازه عقد کرده بودم ماه رمضون بود منم خونه مادر شوهر خجالت مکشیدم برم حموم واجب. الکی او ... منم یه بار کردم من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین