2777
2789
من همیشه قبل پریود اینا رو داشتم پریودم میشدم بعد یه روز... نهایت دوروز!  این بار 4 روز گذشت م ...

خیلی خوبه ک خوشحالی....من خودم بچه نمخام شوهرم مخاد...فقط یکبار اقدام کردیم ۸ روز پریودیم عقب انداخت و الانم س روزه لک میبینم

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه ک خوشحالی....من خودم بچه نمخام شوهرم مخاد...فقط یکبار اقدام کردیم ۸ روز پریودیم عقب انداخت ...

من دوسال منتظر بودم... یه بارداری پوچ داشتم... میگفتن ivf هم با تخمک خودم نمیشه چون ذخيرم کمه، خودم خواستم امتحان کنم! 

تو 20 سالگی همچین بلاهایی سرت بیاد مطمئن باش تو هم بودی خوشحال میشدی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خوشبحالت برا ما هم دعا كن

همیشه واسه همه منتظر ها دعا میکنم... 

خیلی سخت و دردناکه😢😔

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

شب تا صبح از درد زیر شکم نخوابیدم فکر کردم پریود شدم صبح که شد همسرم بیدار شد بهش گفتم این ماه هم نشد من پری شدم رفتم wc دیدم هیجی نیس شک کردم بی بی زدم + شد

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
شب تا صبح از درد زیر شکم نخوابیدم فکر کردم پریود شدم صبح که شد همسرم بیدار شد بهش گفتم این ماه هم نش ...

من فقط ی بار دو س روز بعد اقدام اصلیم وقتب عصر از خواب بیدار شدم دقیقا مث وقت پری دل درد شدم دیگه هیچ

من فقط ی بار دو س روز بعد اقدام اصلیم وقتب عصر از خواب بیدار شدم دقیقا مث وقت پری دل درد شدم دیگه هی ...

ولی دنبال علائم نباش اذیت میشی

هر چی بیخیال تر بهتر میدونم سخته ولی چاره ای نیست

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
من دوسال منتظر بودم... یه بارداری پوچ داشتم... میگفتن ivf هم با تخمک خودم نمیشه چون ذخيرم کمه، خودم ...

اره خب.حق داری.منم ۲۰سالمه

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
اره خب.حق داری.منم ۲۰سالمه

ترس که داره... کلی هم مسئولیت و بدبختی و استرس داره! 

اما هرچی که باشه تو این مواقع ارزش داره!