2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 153 پست
سلام عزيزم.🌸 به نظرم ازش بپرس كه چرا از نژاد خودش كه مسلمان هستند فردى رو انتخاب نميكنه حالا چه تو ...

اها ممنون مهربون اینا رو حتما یادم باشه بپرسم ولی من نمیدونم چطوری بفهمم حرفاش راسته یا نه🤔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
به نظرم اينكه انقدر سريع گفته حتما مياد و با شما ازدواج ميكنه هم ميتونه جنبه ى خوب داشته باشه و هم ب ...

به نظر من بعد از یه ماه گفته برا ازدواج یکم مشکوکه اخه کی تو یه ماه عاشق میشه اونم از فضای مجازی.نه گلم هنوز وقت نکردم فردا کلاس زبان دارم اگه بود بهش درخواست میدم

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ممنون مهربون اینا رو حتما یادم باشه بپرسم ولی من نمیدونم چطوری بفهمم حرفاش راسته یا نه🤔

خواهش ميكنم دوست خوبم.

من تمام مواردى كه به ذهنم ميرسه كه اگر موقعيت مشابه اى مثل شما داشتم چه كارى انجام مى دادم رو ميگم.

از محل كار،دانشگاه يا فضاى خونه اش عكس بخواه.

مثلا درباره ى دانشگاهش بپرس.زياد ازش سوال كن و جزييات بخواه اگر دروغگو باشه بالاخره يه جا گير ميفته.البته اگر دروغگوى قهارى نباشه كه اميدوارم اينطور نباشه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
به نظر من بعد از یه ماه گفته برا ازدواج یکم مشکوکه اخه کی تو یه ماه عاشق میشه اونم از فضای مجازی.نه ...

درسته منم به اين موردش مشكوك شدم.

ازش بپرس چه چيزى درون تو بوده كه اون رو جذب كرده مثلا اگر تو قبولش نكنى چكار ميكنه؟

اگه مثلا دانشگاه ميره ازش بخواه از اونجا لايو بگيره كه ببينى در اين مورد حرفش راست بوده.

چه رشته اى ميخونه بگو اگه ميشه كتاب هات رو معرفى كن.به زمان جواب دادنش هم دقت كن يه زمان نره از گوگل سرچ كنه.

و اينكه حتما و حتما بهش بگو كه اعتماد كردن از اين طريق خيلى سخته و اگر قصدش جديه بايد خودش رو ثابت كنه.شايد از طريق سوال و جواب بشه از صحت يه سرى مطالب مطمئن شد ولى قدم محكم و نهايى رو خودش بايد برداره و خودش رو  ثابت كنه.به نظرم اگر نيتش راست باشه حتما اين كار رو انجام ميده.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
خواهش ميكنم دوست خوبم. من تمام مواردى كه به ذهنم ميرسه كه اگر موقعيت مشابه اى مثل شما داشتم چه كارى ...

اها اها ممنون که هستی عزیزم الان ازش درمورد اینکه چرا اومدن فرانسه پرسیدم گفت کار مادرش اینجاست و کارش هم پیمانکاره  و خودشون هم از الجزایر فرانسه هستن و راجبع دین اسلام ازش پرسیدم گفت دین خیلی خوبیه و دوسش داره و دخترهایی که از دستورات دین اسلام پیروی میکنن رو قابل تحسین میدونه و اینا

درسته منم به اين موردش مشكوك شدم. ازش بپرس چه چيزى درون تو بوده كه اون رو جذب كرده مثلا اگر تو قبول ...

چشم ازش میپرسم امشب هی سوال کردم ازش بیچاره گیج شد😂😂بازم مرسیییی مهربون که هستی😍😍😘😘

درسته منم به اين موردش مشكوك شدم. ازش بپرس چه چيزى درون تو بوده كه اون رو جذب كرده مثلا اگر تو قبول ...

این بیچاره قبل از اینکه من بگم عکس بده خودش میفرسته😂😂تقریبا از هرجایی بوده بهم عکس داده ولی حتما سعی میکنم یه تماس تصویری باهاش داشته باشم ای کاش زودتر میومد ایران حداقل از نزدیک میدیدمش😢

اها اها ممنون که هستی عزیزم الان ازش درمورد اینکه چرا اومدن فرانسه پرسیدم گفت کار مادرش اینجاست و کا ...

خيلى خوبه كه درباره ى دين اسلام نگاه خوبى داره و با اين كه كشورى زندگى ميكنند كه داشتن دين هاى ديگه هم آزاده ولى هم چنان پايبند مونده. 

ان شاالله نگاهش از صميم قلب و واقعى باشه و همين طور بمونه.

چشم ازش میپرسم امشب هی سوال کردم ازش بیچاره گیج شد😂😂بازم مرسیییی مهربون که هستی😍😍😘😘

خواهش ميكنم عزيز دلم.

خيلى خوشحال ميشم كه حرف هام رو ميخونى و بهم اجازه ميدى كه نظرم رو بگم.ازت واقعا ممنونم.

برات از صميم قلبم دعا ميكنم كه بهترين ها هميشه نصيبت بشه و هر روزت پر از خبرهاى خوب باشه.مطمئنم كه خيلى خوش قلبى. ❤️😍🌷🌸

این بیچاره قبل از اینکه من بگم عکس بده خودش میفرسته😂😂تقریبا از هرجایی بوده بهم عکس داده ولی حتما س ...

پس خيلى خوبه و احتمال ميدم آدم راستگويى باشه.ولى باز هم بايد بيشتر شناخت ازش پيدا كنى و هر چقدر درباره اش بدونى بهتره.راستى ازش بيشتر درباره نگاهش به اسلام بپرس مثلا ديدگاهش متفاوت يا افراطى نباشه و واقعى باشه.

اميدوارم زودتر ببينيش و با خبرهاى خيلى خيلى خوب و عااالى برگردى.❤️❤️❤️

خيلى خوبه كه درباره ى دين اسلام نگاه خوبى داره و با اين كه كشورى زندگى ميكنند كه داشتن دين هاى ديگه ...

اره منم خوشم اومد که اینطوریه حتی میگفت که یه دختر روسی ازش خوشس اومده اینم باهاش دوست شده دختره مسیحی بوده ولی این بهش گفته که اگه بخوام تو رو بگیرم باید مسلمان بشی ولی بعد از ماجرایی مثل اینکه دختره بهش خیانت میکنه و رابطشونو تموم میکنه

خواهش ميكنم عزيز دلم. خيلى خوشحال ميشم كه حرف هام رو ميخونى و بهم اجازه ميدى كه نظرم رو بگم.ازت واق ...

عزیزمی کههه خوش قلبی و مهربونی از خودته مهربون جان هر خبری شد بهت میگم اولین دوست و مهربونی که تو نی نی سایت دیدم تویی فقط ببخشید که دیر جواب میدم چون تو سایت نمیمونم امیدوارم برای تو هم کلی خبرای خوب و پرانرژی بشنوی😍😍❤

پس خيلى خوبه و احتمال ميدم آدم راستگويى باشه.ولى باز هم بايد بيشتر شناخت ازش پيدا كنى و هر چقدر دربا ...

منم احساس میکنم پسره صادقیه نمیدونم حالا خود واقعیشه یا من اینطور احساس میکنم.اره باید بیشتر شناخت پیدا کنم ولی راجبع ایران اومدنش نمیدونم چیکار کنم دیشب گفت معلوم نیست کی بتونه بیاد و زمانش دست خودش نیست ولی امیدواره که بشه منو ببینه.اصلا نمیدونم بیاد ایران چه جوری برم ببینمش من حتی با پسر ایرانی قرار نزاشتم چه برسه به خارجی😂از یه چیزی هم میترسم که بهش وابسته بشم و اخرش نتونه بیاد من خیلی روحیم حساسه مثه دخترای دیگه نمیتونم از یکی دل بکنم بچسبم به یکی دیگه😂😢

عزیزمی کههه خوش قلبی و مهربونی از خودته مهربون جان هر خبری شد بهت میگم اولین دوست و مهربونی که تو نی ...

عزيز دلم بى نهايت از لطف و مهربونيت ممنونم.

واقعا خوشحالم دوست خوب و خوش قلبى مثل تو پيدا كردم.مطمئنم انقدر خوبى كه هميشه خوبى ها و بهترين ها سر راهت قرار ميگيرند.

ممنونم كه من رو لايق ميدونى و خبرم ميكنى.

دعا ميكنم سال جديد رو با خبرهاى خوش شروع كنى و يكى از بى نظيرترين سالهاى زندگيت باشه و به همه ى آرزوهات برسى.❤️💜🌸🌷😍😍

عزيز دلم بى نهايت از لطف و مهربونيت ممنونم. واقعا خوشحالم دوست خوب و خوش قلبى مثل تو پيدا كردم ...

خواهش میکنم عزیزمم این منم که باید ممنونت باشم😻منم همینطور اگر مشورتی کاری داشتی ازم بپرس گلی تا جبران محبتات کنم❤❤

وای که چقد تو گلی ممنونممم برای دعایه قشنگت انشالله برای تو هم همینطور پر از اتفاقای خوب و قشنگ باشع😘😘😚😍