2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

1000 بازدید | 153 پست

تا حالا دوست پسر خارجی داشتین؟به نظرتون برای ازدواج اقدام میکنن من با یه پسر فرانسوی چت میکردم هدفمون تقویت زبان بود و بهش اهمیت زیادی نمیدادم تا اینکه دیشب گفت خیلی خوبیو دوس دارم بیشتر بشناسمت و برای ازدواج و اینجور حرفا من با اینکه عشق خارجم زیاد استقبال نکردم ازش حالا برام سوال شد خب این چه جوری میاد منو بگیره یعنی دخترای فرانسه رو ول میکنه یه دختر جهان سومی رو بگیره؟!😐😂

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

جهان سومی ...اخه چرا انقد خود تحقیری داریم ما زبان و روابط عمومی بالا داری ...اخه این حرفا چیه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁چه دختر باشعوری خوشم اومد ازت😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
جهان سومی ...اخه چرا انقد خود تحقیری داریم ما زبان و روابط عمومی بالا داری ...اخه این حرفا چیه

خب نسبت به اروپایی ها ما عقب تریم برام عجیبه اخه

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

دقیقا فرق جهان سومی ها با اونها توی همینه که اونها شخصیت یک آدم خیلی براشون مهمتر از جایی هست که اون آدم زندگی میکنه.نمیخوام بگم این آقا حتمو خیلی خوبه و زنش بشی ولی  در کل این تفاوت دیدگاه بین ما و اونا وجود داره

تو مثل دعای مادرم از ته دل می آیی...