2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 153 پست
فقط يه نكته ى ديگه ام بگم الان سرچ كردم ديدم فقط ٨ درصد مردم فرانسه مسلمان هستند.بقيه يا مسيحى يا&nb ...

فهمیدم چرا مسلمونه الان رفتم چتای قدیمی رو خوندم گفته بود من فرانسوی و الجزایری هستم الان الجزایر رو که سرچ کردم نوشته دینشون اسلامه و زبانشون فرانسوی یا عربی یا بربری ان احتمالا اینا مهاجرت کردن به فرانسه بازم ازش میپرسم میگم بهت

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
خیلی دلم میخواد بیشتر ازش بپرسم ولی متاسفانه انگلیسیش زیاد خوب نیست و نمیتونه توضیح کامل بده😢 ولی ...

آره حتما بگو شده گوگل ترنسليت بزنه حرفهاش رو ولى كامل توضيح بده.

و اينكه درست فكر ميكنى احتمالا دو رگه است يا از كشور ديگه اى مهاجرت كردند.

قوم بربر شامل كشورهاى تونس و ليبى و مراكش و الجزايره.پس فكر ميكنم درباره ى مسلمان بودنش راست گفته.

اين رو حتما ازش بپرس چرا از خود فرانسه يا محيطى هست و اقوامى كه مثل خودشون هستند همسر انتخاب نميكنه.اگر شكى دركارش نباشه بايد دليل قانع كننده اى داشته باشه.

راستش من اميدوارم همونطور كه درباره ى مسلمان بودن و نژادش راست گفته بقيه حرفهاش هم درست باشه.

راستى اينم بپرس اگه دو رگه است پدر و مادرش هر كدوم براى چه كشورى هستند يا مشكلى ندارند كه بچه شون از كشور ديگه اى همسر انتخاب كنه؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم میخواد بیشتر ازش بپرسم ولی متاسفانه انگلیسیش زیاد خوب نیست و نمیتونه توضیح کامل بده😢 ولی ...

خيلى خوبه كه با ايران آشناست.فقط مطمئن شو كه جز گروهاى افراطى نباشه.مثلا بگو نظرت درباره شون  چيه از اول نگو كه مخالفى اول ببين عقايدش چطوره؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
فهمیدم چرا مسلمونه الان رفتم چتای قدیمی رو خوندم گفته بود من فرانسوی و الجزایری هستم الان الجزایر رو ...

پس قطعا راست گفته كه مسلمان هست.

چهرش شبيه فرانسوى ها و اروپايى هاست؟مطمئن شو كه راست گفته فرانسه زندگى ميكنه.مثلا براى تفريح نرفته باشند فرانسه دوتا عكس گرفته باشند و با اون دروغ بگه.

به نظرم حتما باهاش ويديوكال داشته باش و بعد كه مطمئن شدى دعوتش كن ايران.

درباره ى خوب نبودن زبانش هم بگو الان كلى اپليكيشن مترجم زبان هست از اونا استفاده كنه.

بعد از اينكه كاملا مطمئن شدى اطلاعاتى كه داده راست بوده درباره ى اخلاقيات و هدفش مثلا از ازدواج كردن صحبت كن.خلقياتش چطوريه؟به چه مسائلى پايبنده؟و....

بعد اگه همه چيز خوب بود خودت هم شروع كن از هدف ها و ارزش هات بگو ببين مثلا مشكلى نداره باهاشون.

آره حتما بگو شده گوگل ترنسليت بزنه حرفهاش رو ولى كامل توضيح بده. و اينكه درست فكر ميكنى احتمالا دو ...

حتما یادم باشه بپرسم مرسی عزیز از راهنماییت ممنونم واقعا❤❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
پس قطعا راست گفته كه مسلمان هست. چهرش شبيه فرانسوى ها و اروپايى هاست؟مطمئن شو كه راست گفته فرانسه ز ...

چهرش اره شبیه خارجیاس

حتما بهش میگم مرسی گلی😻🌹

بعد از اينكه كاملا مطمئن شدى اطلاعاتى كه داده راست بوده درباره ى اخلاقيات و هدفش مثلا از ا ...

چشم مرسی یه دنیااا خبری شد حتما بهت میگم😄

چشم مرسی یه دنیااا خبری شد حتما بهت میگم😄

خواهش ميكنم عزيزم.

خيلى ممنونم ازت كه راهنمايى هام رو خوندى.

حتما خبرم كن.

از صميم قلب اميدوارم و برات دعا ميكنم كه با خبرهاى خيلى عالى برگردى و همه چيز خيلى خوب پيش بره.❤️🌸

خواهش ميكنم عزيزم. خيلى ممنونم ازت كه راهنمايى هام رو خوندى. حتما خبرم كن. از صميم قلب اميدوارم و ...

عزیزمی ممنون از شما با راهنمایی های قشنگت مرسی از وقتی که گذاشتی و دعای قشنگی که کردی امیدوارم برای شما هم بهترینا اتفاق بیوفته..چشم حتما😍😍❤

عزیزمی ممنون از شما با راهنمایی های قشنگت مرسی از وقتی که گذاشتی و دعای قشنگی که کردی امیدوارم برای ...

منم بى نهايت ممنونم از دعاى زيبات.❤️💜🌸🌸

😘😘😌😌

سلام خانم گل اومدم بگم که ازش پرسیدم که چرا دختر فرانسوی انتخاب نمیکنی گفت اونا مسیحی ان و حجاب ندارن راحت شراب مینوشن و گفت ازدواج با کسی که دینش با من فرق داره در اینده برای بچه های ما دچار سردرگرمی میشه و نمیتونه دین خودش رو انتخاب کنه به خاطر همین دختر فرانسوی نمیخواد بگیره.گفتم کی میای ایران گفت برام صبر حتما میام و تو رو میگیرم و با خودم به فرانسه میبرم و گفت گرفتن ویزا مشکله ولی سعیشو میکنه که بیاد فعلا اینا رو ازش پرسیدم بنظرت چه سوال مهمی دیگه ای هست که ازش بپرسم🤔

سلام خانم گل اومدم بگم که ازش پرسیدم که چرا دختر فرانسوی انتخاب نمیکنی گفت اونا مسیحی ان و حجاب ندار ...

سلام عزيزم.🌸

به نظرم ازش بپرس كه چرا از نژاد خودش كه مسلمان هستند فردى رو انتخاب نميكنه حالا چه تو كشور خودش چه فرانسه كه اكثريت جمعيت مسلمان رو داره؟مثلا به خاطر سنى يا شيعه بودنه يا دليل خاصى داره؟

از اخلاق ها و ارزش هاى خودت بهش گفتى؟اهدافت رو ميدونه؟باهاشون موافقه؟مثلا اينكه چقدر به حقوق یک زن احترام میذاره؟درسته در يك كشور  پيشرفته زندگى ميكنه ولى شايد به واسطه ى خانواده اش و فرهنگشون افكارش فرق داشته باشه.اين ها رو خوب بپرس.

سلام خانم گل اومدم بگم که ازش پرسیدم که چرا دختر فرانسوی انتخاب نمیکنی گفت اونا مسیحی ان و حجاب ندار ...

به نظرم اينكه انقدر سريع گفته حتما مياد و با شما ازدواج ميكنه هم ميتونه جنبه ى خوب داشته باشه و هم بد كه فقط و فقط از راه آشنايى بيشتر ميشه به قصدش پى برد.
راستى ويديوكال انجام دادى؟شايد اينطورى بشه فهميد لحن صحبت كردنش با خانمى كه قصد داره باهاش ازدواج كنه چطوريه؟مثلا آیا خودراى هست؟راستى به خانواده اش گفته كه با شما آشنا شده؟اونا نظرشون چيه؟
و اينكه گفته مياد ايران خيلى خوبه.ميتونه خيلى بيشتر به شناخت كمك كنه.ولى حالا تا بازهم بياد ايران  سعى كن بيشتر ازش بدونى چه از نظر اخلاقى و چه اطلاعاتى كه خودش داده مثل محل تحصيل و كارش يا خونه اش.