2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 153 پست
آره این خیلی خوش شانس بود. ازدواج دومشم بود. یه پسر بور  قد بلند خارجی

افرین واقعا خوش شانس بودها تو ایران نهایت میتونست یه مرد زن طلاق گرفته بیاد بگیرتش خداروشکر خوشبخت شد

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

ازش بپرس فيس بوک، اینستاگرام و شبکه های اجتماعی فعال هست؟ شاید از طریق بشه فهمید کسی که معرفی میکنه هست یا نه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسلمونه😂

خب مطمئن باش یکی از خودمونه 😂پسرای سرکار بزار ایرونی

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
وای عزیزم 😕 حرف با عمل خیلی فرق داره 

خوب منم دارم میگم که توی عمل ازشون دیدم نه توی حرف کلی از همسایه هاشون با من دوست شدن و باهاشون درارتباطم

تو مثل دعای مادرم از ته دل می آیی...
ازش بپرس فيس بوک، اینستاگرام و شبکه های اجتماعی فعال هست؟ شاید از طریق بشه فهمید کسی که معرفی م ...

من باهاش تو برنامه تقویت زبان اشنا شدم بعدش باهم تو اینستا چت میکنیم 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
خب مطمئن باش یکی از خودمونه 😂پسرای سرکار بزار ایرونی

قیافش به ایرانیا نمیخوره نمیدونم یه ذره بهش اعتماد داشتم اونم شماها پرش دادین رفت😂😂

من باهاش تو برنامه تقویت زبان اشنا شدم بعدش باهم تو اینستا چت میکنیم 

اگه عكس هاى اينستاگرامش خودشه پس احتمالش بالاست كه راست بگه.براى كاملا مطمئن شدن، ازش درخواست ويديوكال كن.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
اگه عكس هاى اينستاگرامش خودشه پس احتمالش بالاست كه راست بگه.براى كاملا مطمئن شدن، ازش درخواست و ...

اره خودشه تو عکساش یه بار درخواست ویدیو کال کرد من ردش کردم😂😂

اره خودشه تو عکساش یه بار درخواست ویدیو کال کرد من ردش کردم😂😂

به نظرم حتما يه ويديوكال باهاش داشته باش.

يا حرف هاش راسته و ميتونى بيشتر درباره اش تحقيق كنى و آشنا بشى يا حرف هاش دروغ بوده و رهاش ميكنى.فقط با چت نميشه كاملا اعتماد كرد و مطمئن شد.

به نظرم حتما يه ويديوكال باهاش داشته باش. يا حرف هاش راسته و ميتونى بيشتر درباره اش تحقيق ...

حتما در اسرع وقت ازش درخواست میکنم فقط اینکه اگه راست بود و خودش بود چی چه جوری باید بیشتر بشناسمش؟

حتما در اسرع وقت ازش درخواست میکنم فقط اینکه اگه راست بود و خودش بود چی چه جوری باید بیشتر بشناسمش؟

به نظرم بعد از اينكه درباره ى خانواده اش، تحصيلات و شغل و هدفش پرسيدى و مورد مشكوكى نداشت براى شناخت بيشتر حتما دعوتش كن بياد ايران.به نظرم همونطور كه خيلى خوبه كه ديدگاه بدى نسبت به ايران نداره همونقدر ميتونه عجيب باشه.چون خيلى ها تصورشون از ايران بيابون و كشوريه كه حتى ماشين هم ندارند.حالا مثلا فرض ميكنيم ايشون درباره ى ايران اطلاعات خوبى دارند  اگر واقعا قصدش جدى باشه حتما مياد ايران مخصوصا اينكه ارزش پول ايران كمتر شده وخرج كردن براى اونها راحت تر.اينطورى ديگه ميتونى با اطمينان بيشتر تحقيق كنى و حتى خانواده ات رو در جريان بذارى.

به نظرم درباره ى اعتقاداتش هم بپرس.ازش نظرش رو درباره ى گروه هاى افراطى و تندرو بخواه ببين درباره شون چى فكر ميكنه يه موقع خودش جزوشون نباشه و مقاصد ديگه اى داشته باشه.
درباره ى خانواده اش هم بپرس.از اول مسلمان بوده يا اصلا چرا اين دين رو انتخاب كرده؟
چرا با يه فرانسوى آشنا نشده و ميخواد از كشور ديگه اى زن بگيره و از اين دست سوال ها.

فقط يه نكته ى ديگه ام بگم الان سرچ كردم ديدم فقط ٨ درصد مردم فرانسه مسلمان هستند.بقيه يا مسيحى يا بوديست يا بدون اعتقادند.(البته اين ٨درصد نسبت به بقيه كشورهاى اروپايى قابل توجهه.)

اكثر مسلمانان فرانسه هم مهاجر هستند.

اين رو هم حتما ازش بخواه توضيح بده.

به نظرم بعد از اينكه درباره ى خانواده اش، تحصيلات و شغل و هدفش پرسيدى و مورد مشكوكى نداشت& ...

خیلی دلم میخواد بیشتر ازش بپرسم ولی متاسفانه انگلیسیش زیاد خوب نیست و نمیتونه توضیح کامل بده😢

ولی حتما همینا رو ازش میپرسم حتی اگه شده میگم به زبان خودش بگه بزنم گوگل ترنسلیت.درمورد ایران هم ازش پرسیدم میشناسی گفت البته و خیلی دوس داره در اینده به ایران سفر کنه در مورد دین هم منم تعجب کردم که گفت مسلمونه ولی احتمالا دو رگه باید باشه چون تو برنامه تقویت زبان ملیت رو زده فرانسه و بِربِر که من این کشور رو نمیشناسم اصلا و گفت که  تو شهرلیل lille فرانسه زندگی میکنه و دوتا خواهر داره شغلم گفت در حال حاضر نداره و دانشجو اقتصاد و قصد داره در اینده پلیس بشه و ورزشکارم هست و خیلی بهش علاقه داره من فعلا تا همین قدر ازش میدونم و یه بارم گفت که قبلا با یه دختر روسی دوست بوده ولی اون فریبش داده و بهش خیانت کرده اینم قطع رابطه کرده🤔

فقط يه نكته ى ديگه ام بگم الان سرچ كردم ديدم فقط ٨ درصد مردم فرانسه مسلمان هستند.بقيه يا مسيحى يا&nb ...

دقیقا منم سرچ کردم همین قدر گفته بودن نمیدونم خیلی سخته بخوای باکسی که انگلیسیش خوب نیس بخوای کامل از خودش بگه😩