2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 153 پست
مراقب باش, ایرانی با شماره مجازی نباسه😁😁

چشم تا حالا که فرانسوی و انگلیسی حرف میزده عکساشم که تو خارجه دیگه نمیدونم خدا به خیر کنه ایرانی در نیاد صلوات

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اگه بخاطرت میاد اینحا حتما قبول کن برلی زندگی نه ها بیاد باهم اشناشید بعد مارو هم بردارید باهم بری ...

تو دعا کن بیاد ادم حسابی باشه من شما رو هم میبرم😂❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم مسلمونی و مسیحیت نیست، یه موقع میبینی گرایشهای افراطی دارن، دنبال جذب نیرو هستن، از اینجور چی ...

اها تا حالا که نگفته چیزی فقط کارایه روزمره و اینارو میگه

جدی خوشبحالش من از این شانسا ندارم شاید حضوری باهاش برخورد داشتم بیشتر اعتماد میکردم ولی اینطوری نمی ...

خب به نظرم همین صحبت کردنو ادامه بده تا کاملا شناخت پیدا کنی در ضمن این مسئله خانواده های ایرانی و حساسیتاشونو توضیح بده اگه رابطه تون ادامه دار بود اون موقع حضوری همو می بینین دیگه  امیدوارم واست اتفاقای خوب بیافته عزیزم 😊

در ضمن اگه یه خورده جدی شد از اول خانواده در جریان باشن بهتره

فقط نمی دونم چرا من می ترسم!!!! 😐

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
فرانسه ۵۰٪ مسلمونن؟😂😂😂😂 عزیزم ببخشید اینو میگما اما اسکولت کرده ناجور این کیس هم حسابی مشکوک می ...

منم تعجب کردم ولی توضیح داد که من زیاد نفهمیدم فک کنم مادرش یا پدرش هم مسلمونه..اتفاقا کسی که تو خارج مسلمون بشه واقعا جایه افتخار داره چون احتمالا تحقیق کرده و همین باعث شناخت کامل دین میشه و دومم اینکه فک کن با اینکه میتونی دینتو مثله بقیه انتخاب کنی اما دنبالش باشی تا ببینی کدوم دین کامله اون رو انتخاب کنی

من یکیو میشناسم از یه روستا با یکی تو انگلیس چت کرد. الان پنج شش سال میشه با هم ازدواج کردن. و خوشبخ ...

ایول بهش چه جوری میتونن والا من عرضه ندارم هیچ طرفمم پر میدم میره🙄

خب به نظرم همین صحبت کردنو ادامه بده تا کاملا شناخت پیدا کنی در ضمن این مسئله خانواده های ایرانی و ح ...

مرسی از کمکت و دعات عزیزم..توکل به خدا من که باهاش صحبت میکنم ولی شما بهتر میدونی نمیشه از حرف و راه دور کسی رو شناخت منم میترسم😐😂پسر ساده ای هستا تا حالا کوچیکترین حرف نامربوطی ازش ندیدم ولی بدیش اینه دوره نمیشه فهمید

عزیزم به چیز دیگه جا داره بگم لطفااا خودتو دست کم نگیر حتما یه چیزی ازت دیده که خوشش اومده دیگه 😐 تا الان فکر می کردم خودمم اعتماد به نفس ندارم تا با تو اشنا شدم 😐

فرانسه ۵۰٪ مسلمونن؟😂😂😂😂 عزیزم ببخشید اینو میگما اما اسکولت کرده ناجور این کیس هم حسابی مشکوک می ...

شایدم‌ مهاجره فک کنم فرانسه هم زیاد مهاجر داره

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
عزیزم به چیز دیگه جا داره بگم لطفااا خودتو دست کم نگیر حتما یه چیزی ازت دیده که خوشش اومده دیگه 😐 ت ...

😂😂میگه مهربونی زیبایی همین دوتا حرف رو میگه ولی اینا که ملاک نیست🤔

😂😂میگه مهربونی زیبایی همین دوتا حرف رو میگه ولی اینا که ملاک نیست🤔

قطعا نیست، نمی دونم والا چی بگم 🙄

شایدم‌ مهاجره فک کنم فرانسه هم زیاد مهاجر داره

شاید هم همینطوره که شما میگی🤔

قطعا نیست، نمی دونم والا چی بگم 🙄

😄😄👐