2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 153 پست
چ عقبی ...از اونجا فقط برای ما رویاا ساختن ..نسله اینه ما خود تحقیری داریم خودمونو هیچ فرض میکنیم کل ...

یکم به رفتارامون نگا کنی میبینی چقد عقبیم

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
حالا برو جلو مشکلی  نیست. ولی مراقب یک چیز باش، متعلق به فرقه یا گروه خاصی نباشه عزیزم، این مور ...

چه جوری بفهمم از دینش که پرسیدم گفت مسلمونه گفتم مگه فرانسویا مسیحی نیستن گفت پنجاه درصدشون مسیحن پنجاه درصدشون مسلمون🤔🤔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فعلا حرف بزن باش ولی خیلی جدی نگیر وابسته هم نشو

چشم❤

چه جوری بفهمم از دینش که پرسیدم گفت مسلمونه گفتم مگه فرانسویا مسیحی نیستن گفت پنجاه درصدشون مسیحن پن ...

اگه بخاطرت میاد اینحا حتما قبول کن

برلی زندگی نه ها

بیاد باهم اشناشید بعد مارو هم بردارید باهم بریم😄

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
از کجا معلوم فرانسوی هست  شاید یه ایرانی داره ادای فرانسوی درمیاره 😱😱 ملت همیشه در صح ...

😂😂اینم هست ولی عکساش و برام میفرستع حالا نمیدونم خودشه یا نه

چه جوری بفهمم از دینش که پرسیدم گفت مسلمونه گفتم مگه فرانسویا مسیحی نیستن گفت پنجاه درصدشون مسیحن پن ...

منظورم مسلمونی و مسیحیت نیست، یه موقع میبینی گرایشهای افراطی دارن، دنبال جذب نیرو هستن، از اینجور چیزا منظورمه، بعد هم یکم باهاش چت کنی  مشخص میشه تو رفتاراش و حرفها و اینا، خلاصه عجله، پاریسم دریا نداره ها زیاد به سواحلش فکر نکن. 

تو کدوم برنامه یا اپ این خارجیو پیدا کردی دوست منم دنبال شوهرخارجیه ثواب داره 😂

برنامع speaky😂

بگو بابام گفته باید مسلمون بشی بعد🙄😑

مسلمونه😂

چقدر ساده ای تو دختر با چت کل دنیاتو ساختی

نه بابا فقط سوال شد برام و گرنه با یه حرف که دل نمیبندم اونم با کسی که هزاران کیلومتر با من فاصله دارع

چه فرقی داره ایرانی یا خارجی اعتماد به هردوشون سخته , پس با تعقل و سنجش طرفت استقبال کن از پیشنهادش ...

دقیقا سر همین من هیچوقت دوست پسر نداشتم این اولین باره که به یه پسر اجازه دادم باهام هم صحبت بشه اونم چون خارجیه و برای مکالمه بهش احتیاج داشتم نمیدونم چطور استقبال کنم چه جوری باید رسمیش کنم که شناخت تو چهارچوب خانوادها باشه خارجیا نمیدونم چطور برخورد میکنن با این قضیه ها

اگه مراقب باشی فکر نکنم زیاد مشکلی داشته باشه بیشتر با هم اشنا بشین من یکیو می شناسم همینطوری ازدواج ...

جدی خوشبحالش من از این شانسا ندارم شاید حضوری باهاش برخورد داشتم بیشتر اعتماد میکردم ولی اینطوری نمیتونم اعتماد کنم😄

فرانسه ۵۰٪ مسلمونن؟😂😂😂😂 عزیزم ببخشید اینو میگما اما اسکولت کرده ناجور

این کیس هم حسابی مشکوک میزنه٫ اولا حواست باشه داغشی اینا نباشه چون اگه فرنسوی اصل باشه (که فکر نمیکنم) احتمالا وارد این گروهای دینی تند رو شده و مسلمون شده

کسی مه تو خارج مسلمون شه معمولا ادم نرمالی نیست چون مسلمونی رو خوب نمیدونن

و اینکه من فکر میکنم مراکشی، یا جزایریه و فقط شناسنامه اونجا رو داره

خلاصه خیلی حواست باشه

در ضمن من ایران زندگی نمیکنم و هر چی گفتم از رو تجربه است