2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 153 پست
منم احساس میکنم پسره صادقیه نمیدونم حالا خود واقعیشه یا من اینطور احساس میکنم.اره باید بیشتر شناخت پ ...

عزيزم نگران نباش اگر علاقه و تصميمش جدى باشه حتما به زودى مياد ايران.اينكه دوست داره و مصممه كه بياد ايران هم خودش پوئن مثبته.

راستش من هم تا حالا با كسى قرار نذاشتم ولى به نظرم زمانى كه اومد ايران ميتونى دعوتش كنى كافه يا يك رستوران خوب و بعد جاهايى كه در شهرتون به نظرت مياد كه ميتونه براى يه فرد خارجى جذاب و باكلاس باشه مثلا اگه تهرانى موزه هنرهاى معاصر يا هر مكان عمومى ديگه اى كه خودت فكر ميكنى بهتره و بهتون خوش ميگذره و ميتونيد صحبت كنيد.

در رابطه با وابسته شدن هم نگران نباش و اصلا به خودت اتفاقات بد رو تلقين نكن.به خودت بگو اين فقط يه آشنايى ساده براى شناخت بيشتره؛ يا اين فرد با معيارهاى من همخوانى داره و من اين رابطه رو ادامه ميدم يا اين فرد چيزى كه من فكر ميكردم نيست كه در اين صورت هم ادامه ندادن به نفع خودمه.

من برات دعا مى كنم همونى باشه كه خودت دوست دارى و ميخواى و قرار باشه با يه آدم خوب ملاقات كنى و خوشبخت بشى.

اميدوارم حسابى موفق باشى.❤️❤️❤️

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
خواهش میکنم عزیزمم این منم که باید ممنونت باشم😻منم همینطور اگر مشورتی کاری داشتی ازم بپرس گلی تا جب ...

چشم عزيزم حتما.

ممنونم از محبتت بى پايانت.

گل بودن و قشنگ بودن همه اش از خودته كه انقدر مهربون و خوبى.

اميدوارم روزهاى بسيار عاااااالى منتظرت باشند و با كلى خبر خوب برگردى.😘😍❤️🌸🌷

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نگران نباش اگر علاقه و تصميمش جدى باشه حتما به زودى مياد ايران.اينكه دوست داره و مصممه كه ...

مرسی از دلداریت اره واقعا اگه علاقش جدی باشه میاد ولی با شانسی که من دارم فک نکنم از بیست کیلومتری ایرانم رد بشه😂

اع پس مثه منی توهم😂😘 فکر خوبیه ها نه تهران نیستم همدانم عزیزجان میترسم بیرون رفتنی فامیلا ببینن از طرفی هم اصلا نمیتونم به خانوادم دروغ بگم خانوادمم دید خوبی به این قضیه ها ندارن یه جورایی سنتی ان خخخ حالا انگار اومد من موندم که چع جوری ببینمش😂

به خودم میگم این فقط یه دوست یا پارتنر برای تقویت زبانه که دارم اشنا میشم با اخلاقش اره اینجوری منطقی تر رفتار میکنم😍😄😘❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
چشم عزيزم حتما. ممنونم از محبتت بى پايانت. گل بودن و قشنگ بودن همه اش از خودته كه انقدر مهربون و خ ...

چشت سلامت مهربون😍😍

مرسی عزیزدل لطف داری به من اونم از نوع بی نهایتش😘😘

انشاللهههه ممنونم امیدوارم برای توهم بهترین😚❤❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
مرسی از دلداریت اره واقعا اگه علاقش جدی باشه میاد ولی با شانسی که من دارم فک نکنم از بیست کیلومتری ا ...

بسپار به خدا.مطمئن باش كه قطعا بهترين رو برات رقم ميزنه.اصلا نگو شانس ندارم اتفاقا به نظرم خيلى هم خوش شانس و مهربونى براى همين قراره كلى اتفاق خوب برات بيفته.😍😍😍

مطمئن باش وقتى بياد ايران كلى جاى خفن به ذهنت ميرسه كه با هم بريد.اصلا هم نگران نباش اگه آدم خوبى باشه خانواده ات هم راضى ميشند.

به نظرم در عين اينكه منطقى فكر ميكنى، اتفاق هاى خوب رو هم تصور كن چون هيچ چيز غيرممكن نيست.❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌷

چشت سلامت مهربون😍😍 مرسی عزیزدل لطف داری به من اونم از نوع بی نهایتش😘😘 انشاللهههه ممنونم امیدوا ...

ممنونم از لطف و محبتت دوست مهربونم.

خيلى خيلى خوشحالم از هم صحبتى و آشنايى باهات.

ان شاالله با يه عالمه اتفاقات و خبرهاى خوب برگردى.💜🌸🌷🌹😍😘

بسپار به خدا.مطمئن باش كه قطعا بهترين رو برات رقم ميزنه.اصلا نگو شانس ندارم اتفاقا به نظرم خيلى هم خ ...

توکل به خودش😍 ممنون عزیزم😚😍

وای فکر کن بیاد خیلی خوب میشه میتونم جدی ببینمش باهاش حرف بزنم😀بله کاملا درسته اگه خوب باشه راضی میشن مهم خودشه خداکنه ظاعر و باطنش یکی باشه فقط..

امیدوارم همین طور باشه و منم بالاخره رنگ خارج و ببینم😻

ممنونم از لطف و محبتت دوست مهربونم. خيلى خيلى خوشحالم از هم صحبتى و آشنايى باهات. ان شاالله ب ...

خواهش عزیزدل منم همینطور😍😍

خیلی ممنون انشالله😍😍😍😘😘😘

توکل به خودش😍 ممنون عزیزم😚😍 وای فکر کن بیاد خیلی خوب میشه میتونم جدی ببینمش باهاش حرف بزنم😀بله ...

ان شاالله كه پسر خوب و درستيه و همه چيز براتون عالى پيش ميره و سال ديگه بياى و بگى من دارم از فرانسه پست ميذارم و سال هاى سال خوشبخت و راضى با هم تو فرانسه زندگى كنيد.😍😍😍❤️❤️❤️

خواهش عزیزدل منم همینطور😍😍 خیلی ممنون انشالله😍😍😍😘😘😘

🌹🌸🌷🌺💐❤️💚💜

ان شاالله كه پسر خوب و درستيه و همه چيز براتون عالى پيش ميره و سال ديگه بياى&nbs ...

انشالله با دعای تو عزیزدلم😘😍

وای یعنی میشههه مثل رویاست امشب واقعا حس کردم از ته دلم دوسش دارم نمیدونم چه حسیه برات پیش اومده با کسی حرف بزنی بعد حس کنی که چقد دلت براش تنگه؟

امشب این حسو داشتم با اینکه ندیدمش اما دلم براش تنگ شده بود:(

خدا کنه این همه دعای قشنگی که برام میکنی اتفاق بیوفته بعد خدا دوبرابرشو به خودت برگردونه مهربون من😘😘😻

انشالله با دعای تو عزیزدلم😘😍 وای یعنی میشههه مثل رویاست امشب واقعا حس کردم از ته دلم دوسش دارم نم ...

عزيز دلم چرا كه نه؟اگه همين طور حس خوب داشته باشى و به لطف خدا پسر خوبى باشه همه چيز همونطور كه دوست دارى پيش ميره.😍😍😍

عزيزم برات خيلى دعا ميكنم اميدوارم يه روز كه بهم رسيديد و خوشبخت و شاد بوديد اين روزها و دلتنگى ها رو يادت بياد و بخندى و بگى من الان دقيقا شبيه آرزوهام زندگى ميكنم.

از ته قلبم برات بهترين ها رو ميخوام.ان شاالله كه يه پسر خوب و مهربون و خوش قلب درست مثل خودته.

منم خيلى خيلى ممنونم از دعاى زيبايى كه برام كردى؛ متشكرم ازت.❤️❤️❤️😍😘😘😘🌸🌷🌹🌺

عزيز دلم چرا كه نه؟اگه همين طور حس خوب داشته باشى و به لطف خدا پسر خوبى باشه همه چيز همونطور كه دوست ...

مرسی عزیزم از حس و انرژی مثبتت😘😍😍

خوشبحالت معلومه پس حسابی برای زندگیت تلاش کردی امیدوارم همینطوری شاد خوشبخت زندگی کنی مهربون😻

توکل به خدا انشالله یه بارم شانس با من یار باشه😄

یه اهنگ فرانسوی قشنگ برام فرستاد دوس داشتی دانلود کن من خیلی خوشم اومد indila.mini world 

مرسی عزیزم از حس و انرژی مثبتت😘😍😍 خوشبحالت معلومه پس حسابی برای زندگیت تلاش کردی امیدوارم همینطو ...

عزيزم یک دنیا از محبت و لطف و مهربونيت ممنونم.

زندگى من خيلى پيچيده تر از اونى هست كه با نگاه زيبات تعريف كردى.خيلى ممنونم كه با قلب پاكت برام دعا كردى.

ممنونم كه اين آهنگ قشنگ رو با من هم تقسيم كردى.رفتم گوش دادم و بايد بگم صدا و ملودى خيلى قشنگ و دوست داشتنى داشت.

ان شاالله كه هر روزت پر از خبرهاى خوب و خوشحال كننده و پر از ذووق باشه و همه چيز همونطور كه دوست دارى و عالى پيش بره و هميشه در كنار كسى كه دوستش دارى شاد و خوشبخت باشى و با خبرهاى خوب برگردى.🌺💜💚🌷🌸🌹

عزيزم یک دنیا از محبت و لطف و مهربونيت ممنونم. زندگى من خيلى پيچيده تر از اونى هست كه با نگاه زيبات ...

خواهش میکنم عزیزدل❤

عزیزم پیچیدگی تو زندگی همه هست مهم اینه که تو تلاشتو میکنی شبیه ارزوهات باشه😻

ای جان منم خوشم اومد هم سلیقه ایما😍

مرسی عزیزمممم😻😻 انشالله با دعای قلب پاک عزیز تو انشالله برا خودتم همینطور باشه حتی بیشتر از من😍😍😘😘🙆