2777
2789
عنوان

هدفش چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 153 پست
خواهش میکنم عزیزدل❤ عزیزم پیچیدگی تو زندگی همه هست مهم اینه که تو تلاشتو میکنی شبیه ارزوهات باشه😻 ...

ممنونم از مهربونيت دوست خوبم.😘😍

اميدوارم به لطف دعاى قشنگ و دل پاكت خدا كمک کنه و زندگى من هم، همون طور كه تعريف كردى بشه.

برات دعا ميكنم هر چيزى كه دوست دارى خدا بهت بده و سال جديد رو با خبرهاى خوب شروع كنى و سال جديد، سال فوق العاده خوب و شادى برات باشه.آرزو ميكنم سال٩٩ رو تو فرانسه با كسى كه دوستش دارى جشن بگيرى.😍❤️❤️❤️🌸💛💐💜🌺

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
ممنونم از مهربونيت دوست خوبم.😘😍 اميدوارم به لطف دعاى قشنگ و دل پاكت خدا كمک کنه و زندگى من ه ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله میشه توکل به خدا😍☺

وای مرسییی چقدر قشنگ دعام کردی مخصوصا سال نو تو فرانسه بزرگترین آرزومه😍 عزیزجان انشالله برا خودتم سال جدید پر باشه از شادی پول و براورده شدن ارزوهای قشنگت 😀امیدوارم بیای و خبرهای خوب بهم بدی منم انرژی بگیرم😉❤❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از مهربونيت دوست خوبم.😘😍 اميدوارم به لطف دعاى قشنگ و دل پاكت خدا كمک کنه و زندگى من ه ...

راستی دیشب یکم ناراحت بودم بهش که گفتم ناراحتم گفت برو قران گوش کن تا اروم بشی برام ویدئو صوت قران فرستاد میدونستم مسلمونه ولی نمیدونستم مثل ماها به قران اهمیت میده و میدونه که ارامش بخشه😍

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
خواهش میکنم عزیزم انشالله میشه توکل به خدا😍☺ وای مرسییی چقدر قشنگ دعام کردی مخصوصا سال نو تو فرانس ...

یک دنیا و خیلی بیشتر از لطف و دعاهاى زيبات ممنون و متشكرم.

ان شاالله هر دومون با خبر هاى خيلى خيلى خوب برگرديم.😍😍😍

سال نو رو هم پيشاپيش بهت تبریک میگم.ان شاالله سال برآورده شدن آرزوهات باشه.❤️🌸🌷💜💐

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
راستی دیشب یکم ناراحت بودم بهش که گفتم ناراحتم گفت برو قران گوش کن تا اروم بشی برام ویدئو صوت قران ف ...

عزيزم چقدر عالى.چقدر خوبه كه قرآن رو دوست داره و احترام ميذاره.واقعا آفرين بهش.

حتما آرامش و پاكى قرآن در درون خودش هم اثر گذاشته؛ خيلى عاليه.

یک دنیا و خیلی بیشتر از لطف و دعاهاى زيبات ممنون و متشكرم. ان شاالله هر دومون با خبر هاى ...

خواهش میکنم عزیزم😘😻

انشاللهههه🙏🙏☺

مرسی مهربون انشالله واسه دوتامونم همینطور باشه😍❤

عزيزم چقدر عالى.چقدر خوبه كه قرآن رو دوست داره و احترام ميذاره.واقعا آفرين بهش. حتما آرامش و پاكى ق ...

اره واقعا منم از اینکه قران و دوس داره خیلی خوشحال شدم

دقیقا احتمالا خودش براش ارامش بخش بوده که به من توصیه کردش😍😍

خواهش میکنم عزیزم😘😻 انشاللهههه🙏🙏☺ مرسی مهربون انشالله واسه دوتامونم همینطور باشه😍❤

❤️❤️❤️❤️🌹🌺🌸🌷💜💙💐💛💛💙😍😘

اره واقعا منم از اینکه قران و دوس داره خیلی خوشحال شدم دقیقا احتمالا خودش براش ارامش بخش بوده که به ...

ان شاالله همينجورى خوب پيش بره همه چيز و هر چى ميگذره بيشتر به صداقت و خوبى هاش پى ببرى.😍😍😍🌸🌷🌹

❤️❤️❤️❤️🌹🌺🌸🌷💜💙💐💛💛💙😍😘

سلام عزیزدل شرمنده نی نی سایت برام خراب شده بود پیام ارسال نمیشد😢سال نو مبارکککک انشالله سالی پر از پول موفقیت سلامتی در کنار عزیزانت داشته باشی😍😍❤💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلام عزیزدل شرمنده نی نی سایت برام خراب شده بود پیام ارسال نمیشد😢سال نو مبارکککک انشالله سالی پر از ...

عزيز دلم خيلى ممنونتم.❤️❤️❤️

سال نوى تو هم خيلى مبارک باشه و الهى كه امسال بهترین اتفاق ها برات بيفته و بهترين خبرها رو بشنوى و سال برآورده شدن آرزوهات باشه به همراه شادى بسيااااار.💟🌸💜😍😘🌷

شوهر منم ایرانی نیست. اما اونم خودش شخصیت معمولی از کشوری که اونجا هستیم رو‌نداره. زیاد سفر کرده. چندتا دیگه از دوستام هم شوهرشون اینجایی هست. اما نه اینکه چون اروپایی هستن بگم دیگه خوبن و همه چی تموم. دوتا از دوستام مثلا طلاق گرفتن. اما چتی نمیدونم چقدر واقعی باشه. من خودم اینجا اومدم و از نظر تحصیلات و کارم خوب تو جامعه سطح خوبی دارم. 

عزيز دلم خيلى ممنونتم.❤️❤️❤️ سال نوى تو هم خيلى مبارک باشه و الهى كه امسال بهترین اتفاق ها برا ...

فدای تو بشم عزیزم با قلب مهربون تو انشالله واسه جفتمون😍😍😍😍😘😘😚

شوهر منم ایرانی نیست. اما اونم خودش شخصیت معمولی از کشوری که اونجا هستیم رو‌نداره. زیاد سفر کرده. چن ...

میتونم بپرسم کدوم کشورن؟

اره موافقم هرکسی بسته به تربیت خانوادگیش وارد جامعه میشه ایرانی و اروپایی نداره..

خداروشکررر خوشحالم که موفق و راضی ای دوست عزیز

من چون موقعیت رفتن به خارج ندارم مجبورم به چت از راه دور بسنده کنم خیلی دوس داشتم میتونستم برم وجامعه های مختلف رو ببینم ولی چه کنم با این دلار و جیب شپش زده😂 شما از بورسیه فول فاند برای کارشناسی اطلاعی نداری تنها راه اومدنم به خارج فقط همینه