2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2239224 بازدید | 94301 پست
سلام صبحتون بخیر  گزارش دیروز  اول که خواب موندم و همسرم خودشون رفته بودن  بعد چون ...

عقد خواهر گلت مبارک باشه عزیزم انشاالله که خوشبخت بشن. 

خداقوت چقدر کار کردی دختر خسته نباشی. 

دورت بگردم  خودت رو واسه این بحث های الکی ناراحت نکن همیشه بوده و هست 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمها🌷🌷 دوستای گلم🌸🌸 بانوهای هنرمند🌹🌹 کدبانوها با تاخیر تولد سرمه جان را تبریک میگم ...

ممنون سمن جان محتاجم به دعا🙏💖

بستگی به خودت وارزش کتابهایی که داری داره.

من ۵ سال پیش کلی رمان معروف و چند کارتن پر مجله داشتم که به کتابخونه عمومی شهرمون اهدا کردم. چون کتابخونم دیگه جا نداشت و هم اینکه همون رمانها الان تو نت رایگان هستن. چون سبک خوندنمم عوض شد به جاش کتابهای جدیدترو کاربردی تر خریدم الان با اینکه کتابخونم جا نداره ولی دیگه این کتابامو اهدا نمیکنم چون با ارزشن واقعا برام.و حداقل سالی ی بار دوباره خونی میکنم.و اینکه برای‌ خریدشون یا باید برم تهران یا قم و شهرهای بزرگتر.و اصلا نتی خوندن این کتابا به نظرم ارزش و اثر کمتری داره برام.بعصیاشون باید تو خونه ام باشن همیشه حکم کتاب مرجع رو دارن برام.

ممنون سمن جان محتاجم به دعا🙏💖 بستگی به خودت وارزش کتابهایی که داری داره. من ۵ سال پیش کلی رمان م ...

ممنونم ملودی جان 

منم کتاب فیزیکی را بیشتر از پی دی افی ها میپسندم انگار کتابو باید دست بگیرم لمس کنم تا بفهمم چی خوندم.

اگه اشتباه نکنم یه بار هم عکس کتابخونتو گذاشته بودید درسته؟؟

چندی پیش شما چندتا کتاب معرفی کردید الان نتونستم پیدا کنم کدوم صفحه بود میشه دوباره بگید؟ 

قهرمان خودت باش 

@soormelina عزیزم دختر کوچولوت بهتر شد انشاالله خودت چطوری عزیزم امیدوارم که حال خودت و دختر گلت خوب خوب شده باشه. الان به یادت بودم واسه سلامتیتون صلوات فرستادم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

سلام من بعد نماز خوابیدم تا الان 

کارهای امروزم 

خوردن صبحانه و شستن ظرفاش

جمع کردن ظروف آبچکون 

یوگا ۵۰ دقیقه

فیلم زبان.  ۲۰ دقیقه

نهار دارم از دیروز موند

شستن ظروف نهار

نماز 

دوصفحه قران و دعای روز 

جارو برقی کل اتاق ها

گردگیری همه جا

تمیز کردن بالکن 

دستمال کشیدن همه جا 

پختن شام الویه

نماز

کتاب خوندن ۱ ساعت 

ورزش قدرتی. نیم ساعت 

خوردن شام و شستن ظرف هاش 

کار کردن با پسرم 

خالی کردن سطل زباله 

شستن لباس ها 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دختر منم پیش دبستانی میره من که تسویه کردم اما امسال واقعا هیچ کاری نکردن اصلا مدرسه نرفتن به خ ...

دختر منم پیشه

اینام بعد تعطیلی مثلا معلمشون میذاره درس امروز عدد۲۰ یه صفحه ازش بنویسید اینو خودمونم بلدیم دیگه

آدم زورش میاد پول بده

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
خدا قوت چقدر کار کردی‌. ان شا‌...بحثتون بخیر میگذره اون نی نی رو  بچلونش.بچه طفلک   ...

ممنون 

اصلا نزدیک هم نشدم بهش چه برسه که  بچلونم، کرونا#  

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خواهرزاده شماست سادات خانم؟😘😘 عقد خواهرتون مبارک باشه ان شاالله خوشبخت بشن.🙏 عروسی بچه های خودت ...

آره خواهر زادمه 

ممنون 

انشاالله 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عقد خواهر گلت مبارک باشه عزیزم انشاالله که خوشبخت بشن.  خداقوت چقدر کار کردی دختر خسته نباشی.& ...

ممنون سلامت باشی 

خدا نکنه، چی بگم کاش بحث ساده بود 😔، فقط کاش خدا صبرمون بده،به هر دو مون 😔

ممنون سلامت باشی  خدا نکنه، چی بگم کاش بحث ساده بود 😔، فقط کاش خدا صبرمون بده،به هر دو مون 😔

چه خواهرزاده ی نازی 😍😍😘 خدا حفظش کنه 

انشاالله آرامشتون زود برگرده عزیزم 😘

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
چه خواهرزاده ی نازی 😍😍😘 خدا حفظش کنه  انشاالله آرامشتون زود برگرده عزیزم 😘

قربونت، ممنون🌹

سلام من یه گزارش بدم از پریشب 

که خریدها و خرد کردم و شستم و یه مقدار بسته بندی کردم یه مقدار چرخ کردم خلاصه تا ساعت سه بیدار بود 

دیرو هم 9 و نیم بیدار شدم و با گردن درد شدید و سردرد

هر جوری بود بقیه مرغهاو.... رو بسته بندی کردم و چیدم 

فریزر هم تمیز و مرتب کردم. 

کلی ظرف شستم یکم خونه رو مرتب کردم 

ولی گردنم بسیار درد میکرد و نتونستم کاری انجام بدم 

فقط ناهار خوردیم شام آبگوشت بار گذاشتم 

و قلم گوساله بار گذاشتم. تا بسته بندی منم برای ماه رمضان 

به شوهرم گفته بودم 20 کیلو شیر بگیره اونم مایع زدم 

یه دور لباس هم شستم و با شوهرم زنگ زدم زودتر بیاد 

دیگه بنده خدا تا اومد شامو خرد و جارو برقی کشید و آشپزخانه رو تمیز کرد و کلی کار دیگه تا 1 مشغول بود 

منم یک ساعت خوابیدم که باعث شد دیگه شب خوابم نبره و تا 4 و رفتم حمام و یه سفره شستم و یه پادری و حموم رو تمیز کردم. دوش گرفتم 

آهان دیروز بعد از ظهر هم رفتیم پشت بوم و کمی پیاده روی کردم و بچه ها بازی کردن. 

امروز هم 11 بیدار شدم 

همسرم داشت صبحانه حاضر می‌کرد کمکش کردم با هم خوردیم و ایشون رفتن

منم لباس های شسته رو جمع کردم 

رختخواب هارو جمع کردم 

به گلام آب دادم و درستشون کردم 

نمازمو خوندم 

ناهار خوردیم 

یه لیست غذا نوشتم برا ماه رمضان باید بشینم مرتبش کنم 

خریدای میوه رو جابه جا کردم 

قلم‌های شتر و بسته بندی کردم 

به قلم های گوساله چاشنی هاشو اضافه کردم 

دیگه یادم نمیاد 😅🤪

چالش پیشبند و دستکش ✔️

چالش کتاب ❌😢

چالش نماز صبح ✔️(من یادم میره صبحا بیام گزارش بدم) 

چالش رسیدگی به خود 🤪حرفی ندارم چون از گردن دردم مشخصه 🤦‍♀️

دیگه چالش چی داشتیم 🤔