2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2178974 بازدید | 92283 پست
اره بابا از وقتی پسرم به دنیا اومد این طوری شدم مثلا یه هفته پیش رو زیاد یادم نیست یا ۸ سال تو یه ا ...

نمیدونم سزارین با بیهوشی بودی یا بی حسی سوسن جون ؟

ولی به نظرم بیهوشی تاثیر داره .

چون من هم که ۳ تا بیهوشی داشتم خیلی چیزها رو از گذشته فراموش کردم ولی حافظه کوتاه مدتم فعلا بد نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم سزارین با بیهوشی بودی یا بی حسی سوسن جون ؟ولی به نظرم بیهوشی تاثیر داره .چون من هم که ۳ تا ب ...

بیهوشی کامل

وقتی به هوش اومدم اصلا نمی دونستم کیم واسه چی بیمارستانم

تا یواش یواش یادم اومد

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مشکل من خرید نیست مشکل من برخوررد و رفتارشه فرق گذاشتنا. خوبی من له چشمش نیومدنا کلا نفسم سرده خواهر ...

سلام عزیزدلم

متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده.

فقط اینو بگم ک دستت رو بزار روی زانوی خودت و بلند شو،توقع رو به صفر برسون و نزار دیگران هم ازت توقع کنند.

خداروشکر که همسرت همراه و هم دله باهات و همین توی زندگی از هرچیزی برای یه زن مهمتره.

‏"بوسه ی خدا روی زخم های قلبتون"🌱

سلام دخترا، امروز 9:30بیدار شدم بعد روتین موهامو شونه کردم. صبحانه اماده کردم با پسرم خوردیم. بعدش ابچکون خلوت شد،ظرفارو شستم، لباس خشکا جمع شدن و تا شدن. یه سری لباس با دست شستم و پهن کردم. واسه پسرم پلو پختم. خودم غذا داشتم. سینک ضدعفونی شد. تراس شستم. تمام زباله های تر و خشک رفتن بیرون. بعد ناهار دوباره ظرفاشو شستم. یه عالمه فلفل تند شستم تا فردا چرخ کنم. شام درست کردم. و ناهار فردای شوهرمو اماده کردم. قراره واسه شب نشینی مهمون بیاد، وسایلو اماده کردم. تخمه و میوه. الان برم چای دم کنم. کدو هم پختم براشون.یه عالمه ظرفم شستم دوباره.

بلد نیستم

سلام عزیزم.

کانال آشپزخونه کوچیک من آ پا را ت و تلگر ام یکی از خوشمزه ترین کاچی ها رو آموزش میده با جزئیات انقدر خوشمزه که نگم براتون.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام دوستان زبر و زرنگم.از عصری هی پیام میذارم ارسال نمیشه میگه حاوی لینکه 🤔😐

سوسن جانم عزیز دلم نمیدونم چی بگم فقط اینو میدونم که خدا همیشه همه چیزو یکجا به آدم نمیده.

من عصری از تو ماشین داشتم پیام میدادم که نیومد.از سر مزار مادر و پدرم برمیگشتیم.از ۲۴ مهر،که سالگرد مادرم خدابیامرز بود میخواستیم بریم بقیع جور نمیشد تاااا بالأخره امروز گفتم دیگه هر طور شده باید بریم.

من الان در حسرت یک لحظه دیدن پدر و مادرم حتی توی خواب هستم....😞

شما اگه مادرتون رفتار خوبی نداشتن باهاتون در عوض خودتونو اینجوری آروم کنید که همسر خوب و همراهی دارید که دوستتون دارن و ناراحتی و خوشحالی تون براشون مهمه.

همیشه همین بوده،یکی خونه داره بچه نداره،یکی بچه داره مادر نداره یکی بچه داره پدر و مادرم داره همسر خوبی نداره یکی همه ی اینا رو داره سلامتی نداره.یکی سلامتی داره اما دستش تنگه مال و ثروت نداره....

خلاصه هر کسی یه جور توی این دنیا آزمایش میشه و مطمئن باشید هر کسی بنا به ظرفیت خودش امتحان میشه.

خدا إن شاءا... همه مونو عاقبت به خیر کنه.

شما قلب مهربون و بخشنده ای دارید و خیر خواهیی که برای دیگران دارید،قطعاً خداوند براتون جبران میکنه.😘

سلام دخترا، امروز 9:30بیدار شدم بعد روتین موهامو شونه کردم. صبحانه اماده کردم با پسرم خوردیم. بعدش ا ...

خسته نباشی عزیزم

فلفل دلمه ی چرخ شده تو چه غذاهایی میریزی؟

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
همون به خاطر بیهوشی کامل هست به نظر من البته چون برای من هم این موضوع پیش اومده .

من که سر دوتا زایمانم گفتم منو بیهوش نکنید می میرم بچه مو نمی بینم...😅😅 با این روحیه میخواستم بچه بزرگ کنم.😁

ولی حس خوبیه لحظه ی به دنیا اومدنشونو دیدن....

اولین آغوش.... واااای بوی نوزاد 🤗چقدر صورتش لطیفه 😘

مشکل من خرید نیست مشکل من برخوررد و رفتارشه فرق گذاشتنا. خوبی من له چشمش نیومدنا کلا نفسم سرده خواهر ...

کلا دست امثال من و تو نمک ندارع

کاری کنیم به چشم نمیاد نکنیم هم به چشم میاد

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن