2777
2789

مادرش واسه ما هبچکاری نکرد نه طلا ن عروسی ن عقد ن کادودختر و پسر و تولدو...ولی واسه برادرشوهرم ک مجرده میخره

گفت بیستم رور مادرها گفتمبگم حواست باشه شوهرمم گعتمنندارم فکر نکن تو برای هیچ احدی قرار نیست کادو بخرم🫠

منادمی نیستم ناراجت شم که چرا نگرفته برام چیزی حتی واسه تولدم یه شاخه گل گرفت خودمو جوری زدم به خوشحالی که دلش نشکنه ولی وقتی منی که تو همه لحظاتی که مامانش ولش کرد پشتش بودم منو با مادرش یکی کرد و تو جمع این حرفو زد واقعا دلم شکست

به مادرش گفته

به تو که نگفته

شاید بخره برات

کسیو نمیکشه یه دسته گل

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگا مادر بچشو ول میکنه؟

حرفا میزنی

گند بزنن مناسباتای الکیو

ملت تو خرج زندگی موندن

شما چرتکه دستت گرفنی تولد روز زن و .... میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

توهمون جمع میگفتی عزیزم رو حسابت بامنه دیگ نه؟

حقته کسایی ک پشتت نبودن پیششون باشی حق نداشتی اینطور حرف بزنی خدانگهدار

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
به مادرش گفته به تو که نگفتهشاید بخره برات کسیو نمیکشه یه دسته گل

گفت فکر نکن فقط تورو میگم برای هیچ احدی نمیخام بخرم

حتز اگه مادرمنم منظورش باشه واقعا وظیفشه بخره برای مامانم چون رفته برام سرویس کامل خریده چرا چون من فقط یه پست تو اینستا براش فرستادم برای تولدم کادو برای روز دختر کادو یکبار بدون وسیله نیومده خونمون واقعا خجالت میکشم براش چیزی نگیدم

کاش زودتر درسم تموم شه برم سرکار🫠

ولی به نظر من دقیقا منظورش شما بودی و مادرتون

اوم منم همین حسو دارم

چون مامانش اینجوریه ک بفهمه برای من کادو خریده کلی ناراحت میشه چرا برای من نخریدی اینجوری گفت مامانشو اروم بکنه☺

مگا مادر بچشو ول میکنه؟حرفا میزنی گند بزنن مناسباتای الکیوملت تو خرج زندگی موندنشما چرتکه دستت گرفنی ...

این ول میکنه

شوهر من ۴ ۵ ماه بیکاربود از شرکت انداخته بودنش بیرون زنگنزد بگه چی میخوری تا دایی من وسیله میگرفت برای خونمون مامان من میومد مارو میبرد لباس میگیرفت ک ما افسرده نشیم بعد ۳ ماه به مادرش زنگ زد مادرش میگفت چرا زنگ نمیزنی گفت تو یه زنگمیزدی من بیکارم مادرش گفت به من چ ک تو بیکاری تو وظیفته به من زنگ برنی گفت مامان میتونی به فلانی بگی منو جا بزنه شرکتشون گفت ن من نمیتونم به کسی رو بندازم

هرجا میشینهه میگه اسم شوهرم علیه . علی جزو خانواده ما نیست رفته دیگه

چ من چ مامانم واقعا مامانم خیلی کمکمون میکنه روم نمیشه چیزی براش نگیرم🫠

خب اگه الان بهش بگی پول بده برای مادرم هدیه بخرم نمیده؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم