2777
2789
عنوان

آی یو آی

48313 بازدید | 63 پست

سلام من امروز ساعت پنج آی یو آی انجام دادم بنظرتون دستشویی فرنگی استفاده کنم؟چه مراقبت‌هایی باید انجام بدم؟و بعد آی یو آی منطقه نزدیکی انجام بدیم دوباره یا نه؟دکترم چیزی نگفت🤔بعدچندروز مشخص میشه باردارم یانه؟؟؟؟؟توروخداهرکی تجربه داره جواب بده ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا مبارکا باشه انشالله باردار میشی.دستشویی فرنگی نیاز نیست  دکتر منم نگفت  نزدیکی منم انجام ندادم بعد 16 روز برام ازمایش بارداری نوشت..دکتر من گفت جز نمک هیچ ادویه ایی استفاده نکن پای مرغ وقلم و ژله وسیب زمینی زیاد بخور به جای چایی سیاه چایی به وسیب دم کن بخور میوه هم فقط گلابی وبه گفت بخورم ماکارانیم با سیب زمینی لوبیا پلو باسیب زمینی فقط ادویه اش نمک

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا

استراحتم گفت بیرون نرم ازپله بالا پایین نکنم خم وراست نشم وسایل سنگین وجاروبرقی استفاده نکنم فقط درهمین حد که بتونم چایی بزارم و غذا ابپز کنم کار کنم بعدم اینکه گفتن یکم توخونه راه برو اهسته خونت جریان داشته باشه واینکه حمامم بعد 4 روز برو

امیدوارم کامل باشه برات می تونی کتلت وکوکو هم بخوری من اینا خودم درست میکنم خودم برای خودم ناهاروشام میزارم ولی ابپز بیشترم پای مرغ قلم میخورم باسیب زمینی صبحونه هم بهم گفت سیب زمینی ابپز بخور ِ..برای منم دعاا کن من 9 روز ای یوای کردم

دکتر من هیچی بهم نگفت

اگه دوست داری می تونی دستورای دکتر منو اجراکنی انشالله نتیجه بگیری...چندتا تخمک داشتی درد داری

امیدوارم کامل باشه برات می تونی کتلت وکوکو هم بخوری من اینا خودم درست میکنم خودم برای خودم ناهاروشام ...

عزیزدلم انشالله که مثبت میشه خبرشو حتمابهم بده راهنماییت عالی بود

عزیزدلم انشالله که مثبت میشه خبرشو حتمابهم بده راهنماییت عالی بود

بروی چشم حتما برای مثبت شدن ای یوای ات ده تا سوره توحیدمیخونم