سلام من امروز ساعت پنج آی یو آی انجام دادم بنظرتون دستشویی فرنگی استفاده کنم؟چه مراقبتهایی باید انجام بدم؟و بعد آی یو آی منطقه نزدیکی انجام بدیم دوباره یا نه؟دکترم چیزی نگفت🤔بعدچندروز مشخص میشه باردارم یانه؟؟؟؟؟توروخداهرکی تجربه داره جواب بده ممنون میشم
منم یکروزه ک انجام دادم اما میخوام استراحت مطلق داشته باشم فقط در حد ی آب خوردن و دستشویی رفتم راه ب ...
عزیزم چرا دکتر بهتون گفت ایو ای کنید؟؟من هیچ مشکلی ندارم یه بچه ام دارم شوهرمم مشکل نداره فولیکولم دارم چند وقته اقدامم اما بار دار نشدم دکتر گفت دوس داشتی بیا ا یو ای الان میگم خب برم ا یو ای نشه واقعا ناامید میشم بذارم تا یکی دوسال بینم میشه یا نه
اولا مبارکا باشه انشالله باردار میشی.دستشویی فرنگی نیاز نیست دکتر منم نگفت نزدیکی منم انجام ندادم ...
عزیزم چرا دکتر بهتون گفت ایو ای کنید؟؟من هیچ مشکلی ندارم یه بچه ام دارم شوهرمم مشکل نداره فولیکولم دارم چند وقته اقدامم اما بار دار نشدم دکتر گفت دوس داشتی بیا ا یو ای الان میگم خب برم ا یو ای نشه واقعا ناامید میشم بذارم تا یکی دوسال بینم میشه یا نه
مبارکه دکترمن گفت ۱۲ ساعت بعدازآی یوآی رابطه داشته باش بعدش تا۱۰ روز یه شب درمیان رابطه داشته باش گفت همه ادویهاروبخور چون آی وی اف نیست فقط جیگرآب هویج زعفران نخورهمین