2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 48588 بازدید | 63 پست
من اسمت نمی دونم ولی پرستار اونجا بهم گفت همش باخودت زمرمه کن بگو ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن ...

مرسی عزیزم حتما😘

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا مبارکا باشه انشالله باردار میشی.دستشویی فرنگی نیاز نیست  دکتر منم نگفت  نزدیکی منم ان ...

سلام عزیزم ببخشید شماتاچن روز دل درد داشتی من زیردامنه هنوز درد می‌کنه و ترشحاتم کمی خونی یا زرده ؟

سلام عزیزم ببخشید شماتاچن روز دل درد داشتی من زیردامنه هنوز درد می‌کنه و ترشحاتم کمی خونی یا زرده ؟

الان که روز ده هستمم دارم ...منم ترشح داشتم اشکالی نداره فقط رعایت کن

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
اولا مبارکا باشه انشالله باردار میشی.دستشویی فرنگی نیاز نیست  دکتر منم نگفت  نزدیکی منم ان ...

منم یکروزه ک انجام دادم اما میخوام استراحت مطلق داشته باشم فقط در حد ی آب خوردن و دستشویی رفتم راه برم .. اما دکترم گفت کارای روزانه رو انجام بدم من ترسیدم ی نفر و گرفتم‌کارامو انجام میده ...ممنونم ک این مطالب رو گفتی فقط میگم فولیک اسیدو این چیزا لازم نیست بخورم؟ 

نه فک نکنم لکه بینی علامت بدی باشه

عزیزم چرا دکتر بهتون گفت ایو ای کنید؟؟من هیچ مشکلی ندارم یه بچه ام دارم شوهرمم مشکل نداره فولیکولم دارم چند وقته اقدامم اما بار دار نشدم دکتر گفت دوس داشتی بیا ا یو ای الان میگم خب برم ا یو ای نشه واقعا ناامید میشم بذارم تا یکی دوسال بینم میشه یا نه

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐