2777
2789
عنوان

کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 117 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخخخخ...خب بعد نخرید براش اونوقت ضایع تر مییشم

میخره

بگو منم میخوام مامانم خوشحال شه اخه تو رو خیلی دوس داره اول میگ شوهرت بعد تو عزیزی برام😎😎😎 حرفه دیگ

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ب شوهرت بگو  اگ میشه یه انگشترم برامامان من بخریم  ازش تشکر کن به مامانتم بگو نتونستم بیا ...

۱میترسم‌نگیره..منم دلم‌میخواست مامانمو خوشحال کنم...

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

شوهرمنم گفت امسال عید میخوام پارچه چادری برای مامانم بخرم تو هم هرچی میخوای برای مامانت بخر 😑منم یکم سکوت کردم و رفتم تو فکر مثلا خودمو گرفتم گفت بیخیال برای دوتاشون چادر میخریم

والا چیه مگه مامان اون سالی یه بار یه زنگ هم بهمون نمیزنه همه کارای خونه امونو مانانم انجام میده بعد واسه اون بخره واسه مامان من نخره😑😑

توام خودت یه چیزی برای مامانت بخر و بگو کارداشتی نتونستی روز مادر بری دیدنش

.اگه قبل انجام هرکاری این جمله رو باخودمون بگیم  90% گناه هارو انجام نمیدیم...  اگه امام زمان جای من بود چیکار میکرد؟؟!!!!

تازه ازدواج کردی یه نصیحت.شده ماهی بیس تومن بنداز زیر تختی فرشی جایی برا مواقع اضطراری خودت.من کار شوهرم اونقدا درست حسابی نیس ولی ماهی ده تومنم ده تومنه میندازم زی  فرش بعدا جایی بخوام خرج کنم حداقل صدتومن داشته باشم التماسشو نکنم...الانم بگو میخوام خرید اینترنتی بزنم پول لازم دارم بزن تو کارتم.یمقدار ازش پول بگیر برو یه کادو بخر.

میخره بگو منم میخوام مامانم خوشحال شه اخه تو رو خیلی دوس داره اول میگ شوهرت بعد تو عزیزی برام😎😎😎 ...

شوهرم عادتشه هرکس بهش بی محلی کرد میره سمتش الان مامانش بهش محل گ.و ز نمیزاره هی براش چیز میخره..ولی مامان‌من هی قربون صدقه میره خر شده متاسفانه شوهرجان

واس مامان من یه کیک خرید و یه پارچه ۱۵۰ تومنی،تو راه بهم گفت واس مامانم میخوام گوشی بخرم

دعوامون شد گفت مگه هرچی واس مامانم میخرم باید واس مامان تو بخرم؟گفتم درسته ک مامان من مادرت نیست مادرزنته ولی من زنتم خودت میگی عزیز ترین کستم اون مادر عزیزترین کست که هست منو ک ب دنیا اورده؟

بعدشم گفتم مامانم محتاج گوشی نیست قبل اینکه تو دامادش بشی گوشی داشت کیکم انداختم تو سطل اشغال خیابون گفتم ما شیرینی نخورده نیستیم

بعدم گفتم من تنها میرم پیش مامان تو نیا

وقتی مادرمو مادر خودت نمیدونی به زور قراره بیای نیای بهتره!

شوهرم عادتشه هرکس بهش بی محلی کرد میره سمتش الان مامانش بهش محل گ.و ز نمیزاره هی براش چیز میخره..ولی ...

اره مامان منم اینجوریه. هی میگم اینقدر این داماد رو لوس نکن فردا سوارتون میشه ها 

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍
تازه ازدواج کردی یه نصیحت.شده ماهی بیس تومن بنداز زیر تختی فرشی جایی برا مواقع اضطراری خودت.من کار ش ...

حرفتون درسته...ولی من الان نیاز دارم که براش بخرم..

شوهرم عادتشه هرکس بهش بی محلی کرد میره سمتش الان مامانش بهش محل گ.و ز نمیزاره هی براش چیز میخره..ولی ...

از راه سیاست وارد شو پس ب شوهرت بگو گلم روز مادر هرساله هااا فقط امسال نیس برا مادرمن کم نزار ک خودت ضرر میکنی😎😎😎 ولی اول از در محبت وارد شو

حتمااول ب مامانت بگو ک دل دردی چیزی داشتی نرفتی بگو نگفتی ک نگران نشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
واس مامان من یه کیک خرید و یه پارچه ۱۵۰ تومنی،تو راه بهم گفت واس مامانم میخوام گوشی بخرم دعوامون شد ...

خوب کردی...منم  زهرمار کردم اون شب رو...ناگفته نماند نشستم اینقدر گریه کردم با اینقدر گفتم‌مبارکش نباشه چون من کار از کار گذشته بود چون داده بود بهش ک‌من فهمیدم