2777
2789
عنوان

کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکرین گرفتم بعد بهت میگم😒😒

حييف استيكراي تل گرام اينجا نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب منم گفتم ولی نخرید ..الان خجالت میکشم از تو صورت مامانمم..

اصلا خجالت نداره من جای تو باشم باشوهرم میرم خونه مامانم. همونجا جلو مامانم بهش میگم که شوهرش برا مامانش النگوطلا خریده. اما چون سلیقه تورو نمیدونست اومدیم دنبالت تا باهم بریم برات بخریم

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍
حييف استيكراي تل گرام اينجا نيست

واقعا حیف وگرنه جواب بعضیا رو میدادم😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اصلا خجالت نداره من جای تو باشم باشوهرم میرم خونه مامانم. همونجا جلو مامانم بهش میگم که شوهرش برا ما ...

خخخخخخخ...خب بعد نخرید براش اونوقت ضایع تر مییشم

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
ن والا پولی دستم‌نبوده ک پس انداز کنم

ب شوهرت بگو  اگ میشه یه انگشترم برامامان من بخریم  ازش تشکر کن

به مامانتم بگو نتونستم بیام حالت تهوع داشتم نگفتم ک نگران نشی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
خخخخخخخ...خب بعد نخرید براش اونوقت ضایع تر مییشم

شوهرت تو عمل انجام شده قرار میگیره مجبوره بره بخره. اگه نخرید هم خب مامانت اونوقت دامادش رو میشناسه دیگه.

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍
آخه پول ندارم اینقدر که بخوام چیزی بگیرم براش.هرچی داشتم‌وس ولنتاین چیزی گرفتم وس شوهرم

عزیزم من اگه بودم به مامانم میگفتم واس مامانش طلا خریده که مثلا تو از دست شوهرت ناراحتی