2777
2789
عنوان

کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اوضاعی بوده ..

البته فرداش دوباره کیک و گل خرید اومد خونمون

واس من طلا خرید واس مامانم پارچه رو دوباره اورد البته خیلی سرسنگین بود

شبم رفتیم خونه مامانش واسه مامانش پارچه گرفتیم و کیک

حالا بقیه خواهربرادراش از ما کمتر خریده بودنااا

من ولی خییییلی مامانشو تحویل گرفتم مثل اون سرسنگین نبودم

پیش خودم گفتم مامان من ک ناراحت شد حداقل مامان اون دلش نشکنه روز مادری و نخواستم خودمو جلو خانواده شوهر بد کنم

لازم داشته باشم چیزی بخرم کارتشو میده بهم

کارتشو بگیر برو خرید خب.الان مشکلت چیه.برو بیرون باهاش بگیر خودت مجبور میشه حساب کنه تو مغازه برو بگو اقا همینو لطف کنید مرسی به شوهرتم بگو عزیزم کارت بده لطفا حساب کنن.بعدم مستقیم برو خونه مادرت

کارتشو بگیر برو خرید خب.الان مشکلت چیه.برو بیرون باهاش بگیر خودت مجبور میشه حساب کنه تو مغازه برو بگ ...

خونه مادرم شهرستان...یک ساعت و نیم‌باهامون فاصله داره...حالا گفتم بهش بگم‌بگیره براش...روم‌نیست میترسم نگیره کوچیک بشم جلوش

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

شوهرم خوب باهام برخورد میکنه خیلی خوبه رفتارش باهام...وس همین دلمم نمیخواد کاری کنم که ناراحتش کنم.اونم‌که ولی مامانش میخره چون خودش مادرشو دوست داره فکر میکنه منم دوسش دارم و ناراحت نمیشم

خونه مادرم شهرستان...یک ساعت و نیم‌باهامون فاصله داره...حالا گفتم بهش بگم‌بگیره براش...روم‌نیست میتر ...

نمیتونه که تو مغازه تو بگی بدید این جنسو اون حساب نکنه.تو عمل انجام شده قرارش بده

نمیتونه که تو مغازه تو بگی بدید این جنسو اون حساب نکنه.تو عمل انجام شده قرارش بده

ی سری وس مانتو عقد بودم ابنکارو کردگفت بریم‌دور بخوریم بعد میایم با اجازه بعد رفت بیرون نخرید برام