2777
2789
عنوان

کار شوهرم

1074 بازدید | 117 پست

دوستان شوهرم وس روز‌مادر برا مامان خودش طلا خرید...ولی وس مامان من هیچ نخرید حتی یه تبریک خشک و خالی هم‌نگفت بهش...منم از خجالت نرفتم هنوز خونمون.حالا فردا قراره بدم اگر خدایاری کنه ولی اصلا روم‌نمیشه دست خالی بدم.شوهرمم‌گفتم یه چیز بگیر براش ولی نخرید.چیکارکنم حالا؟مامانمم ناراحته ک نرفتم هنوز

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

پست اول کامل توضیح دادم که کمکم کنید...چطوری بگمش که حداقل یه چیز هم‌بگیره وس مامانم..میترسم‌هم مادرشوهرم به مامانمم بگه که طلا داده بهش مامانم ناراحت بشه.اخه مادرشوهر و مادرم جاری هستن.

خودت براي مامانت يچيزي بخر با گل و شيريني برو كلي هم مامانتو تحويل بگير

به شوهرت هم ياد اوري كن براي سال بعد مادرش برات مرده انگاررر 😐😒😒حاامال خر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم وای😨😨خاک برسرشوهرت😕

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
خودت براي مامانت يچيزي بخر با گل و شيريني برو كلي هم مامانتو تحويل بگير به شوهرت هم ياد اوري كن برا ...

آخه پول ندارم اینقدر که بخوام چیزی بگیرم براش.هرچی داشتم‌وس ولنتاین چیزی گرفتم وس شوهرم

آخه پول ندارم اینقدر که بخوام چیزی بگیرم براش.هرچی داشتم‌وس ولنتاین چیزی گرفتم وس شوهرم

ارزششو داشت اخه پولاتو خوج كني

شيريني گل بخر ببر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پست اول کامل توضیح دادم که کمکم کنید...چطوری بگمش که حداقل یه چیز هم‌بگیره وس مامانم..میترسم‌هم مادر ...

خوب مطمین باش تا الان گفته 

به شوهرت بگو هیچ فرقی بینشون نیست وباخنده بگو نمی خواهی که دوتاجاری به جون هم بندازی پاشو بریم عین همونو بخره تا شر بپا نشده

با شوخی وخنده ببرش

دلیلش رو بپرس اگه توضیح میده که چرا اینقدر تفاوت میگذاره؟

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
چند وقت ازدواج کردی؟؟  نباید بزاری فرق بزاره  شوهرت واسه مادر شوهرت طلا خرید واسه تو چی، ...

یک سال و نیم ازدواج کردم.. خب چیکار کنم الان مثلا؟؟همون شب هم ک دیدم بهش داد بهش گفتم ک ناراحتم بهش دادی چون به مامان من هم باید میدادی چیزی