2777
2789
عنوان

کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی انقدری که یه کادو واسه مامانت بخری نداری که منت اونو نکشی خودش باید انقد حالیش باشه که مادر توام واست عزیزه خوبه فامیل خودشم هستن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اونوقت ب شوهرت هیچی نگفتی که اینقدر فرق گذاشته؟ 

چرا یکم پیش هم بهش گفتم‌..ولی چیزی نمیگه...خیلی ناراحتم...میتونم‌ بدم کارد و لیوان و چیزی بگیرم‌ولی چون وس مادر خودش طلا خرید دلم‌نمیخواد من اینطور بدم به مامانم

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
اصلا چرا باید فرق قائل بشه بعدم برا شما چی خرید....فقط بگم خیلی صبوری

برا من هم تمیمه گرفت...من راضی نیستم..بهش گفتم‌که مبارکش نباشه و حرامه.چون راضی نیستم

آخه پول ندارم اینقدر که بخوام چیزی بگیرم براش.هرچی داشتم‌وس ولنتاین چیزی گرفتم وس شوهرم

دیگه از این به بعد یادت باشه که همه ی پولتو خرج چنین شوهری نکنی. منم یسال کل پولمو برای شوهرم خرج کردم. اونم همون سال دی ماه رفت واس مامانش گوشی خرید عید من هیچی نخریدم که بهش فشار نیاد باز بعد از عید رفت واسه زن داداشش گوشی خری. از اون به بعد جوری خرج میکنم که حتی حقوقش به نصف ماه هم نمیرسه. البته فقط واسه شکم خرج میکنم. لباس نمیخره زیاد

یعنی انقدری که یه کادو واسه مامانت بخری نداری که منت اونو نکشی خودش باید انقد حالیش باشه که مادر توا ...

در حد کادوی کوچیک دارم ..ولی دلم‌میخواست منم چیز خوبی بده به مامانم..مامانش بی ارزشیه..خیلی بی احترامی میکنه بهم.

یک سال و نیم ازدواج کردم.. خب چیکار کنم الان مثلا؟؟همون شب هم ک دیدم بهش داد بهش گفتم ک ناراحتم بهش ...

خوب بعد چی گفت؟؟ 

چرا مادر تو رو در نظر نمی گیره 

باید بفهمه که مادر شما خیلی مهم 

سعی کن باهاش حرف بزنی، اگه دلخوری هست رفع کنی وگرنه خودت مجبوری تنهایی پول جمع کنی کادو بگیری 

الان که این طوری شد وپول دست نیست 

برو یک جعبه شیرینی بگیر برو 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
دیگه از این به بعد یادت باشه که همه ی پولتو خرج چنین شوهری نکنی. منم یسال کل پولمو برای شوهرم خرج کر ...

من هم بخدا هنوز خرید عید نکردم..بعد اونوقت حالا بهش گفتم چرا بهش دادی ایشالله حرومش بشه

آخه پول ندارم اینقدر که بخوام چیزی بگیرم براش.هرچی داشتم‌وس ولنتاین چیزی گرفتم وس شوهرم

وس شاین شوهر بیخود خرید کردی. همچی ادمی اصلا لیاقت کادو نداره. تقصیر خودته

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

وس شاین شوهر بیخود خرید کردی. همچی ادمی اصلا لیاقت کادو نداره. تقصیر خودته

مامانمم میگه...میگه من آدم ندیده ای نیستم ولی انتظار دارم تبریک بگین بهم حداقل.