2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 67 پست
میترسم از تنهایی که نکنه با کسی دوست شم یا آشنا شم بهم آسیب بزنه 

دوست که حتما پیدا میکنی ولی اگر دیدی کسی می‌خواد آسیب بزنه باهاش کات میکنی

من مسجد می‌رم و دوستای خوبی اونجا پیدا کردم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم،اگه تمام جوانب رو نسنجیده بودم که استرس نداشتم اتفاقا چون سنجیدم استرس دارم و فک میکنن اگه هم ...

اتفاقا ممكن هست بين ٣ تا ٥ سال هم طول بكشه اما قالب تهي نكن

بستگي به حرفه تون و موقعيت تون هم داره 

امر مهاجرت خيلي پيچيده هست حتي وقتي به صورت خيلي دقيق برنامه ريزي ميكني

از نظر مالي 

حتما چيزي حداقل در حدود ٢٠-٣٠ هزار تا اضافه همراه داشته باشيد بعضي از هزينه ها غير قابل پيش بيني هست 

نميتونيد ير به ير حساب كنيد

براي شروع هم باز بستگي به پولتون داره كه بتونيد در كلان شهر بمانيد يا در شهر هاي كوچك و كم هزينه تَر 

استرس هم نداره حقيقتش

مخصوصا وقتي خوب بررسي كنيد

اون هيجان استرس جابجايي براي احتياط بيشتر لازم هست

توي اينستا سرچ كن يا فيس بؤك

حتما گروهها و پيج هاي افراد مقيم استراليا رو خواهي يافت

دوست که حتما پیدا میکنی ولی اگر دیدی کسی می‌خواد آسیب بزنه باهاش کات میکنی من مسجد می‌رم و دوستای خ ...

مسجد؟ایرانین؟از زندگیمم‌میترسم ،تو کشورهای خارجی هم تعهد به خانواده هس؟که مثلا خیانت نکنن؟البته از سایت و...حرفهای کلی میخونم ولی بدرد نمیخوره یه نفر میخواد که توی شرایط باشه و بگه بدون اغراق

مهم‌ترین استرسی که خواهی داشت تامین مالی و قیمت دلاره همه ی خواب و خوراک من را گرفته پیشونیم چروک ...

ما اوایل ۲۵۰۰ دلار ماهی داریم ولی بعد دوسه سال تا ۶۰۰۰ دلار و شاید بیشتر هم بشه البته فقط حقوق شوهرمو گفتم 

اگر بتونی سر کار بری استرس مالی هم کم میشه بعد میبینی اونجا هم مثل ایران خودمونه

شما شاغلی؟اتفاقا از محیط کاری غیر اسلامی هم میترسم ،ترس هام بیخوده؟تا خودت نخوای اتفاقی نمیافته؟

مسجد؟ایرانین؟از زندگیمم‌میترسم ،تو کشورهای خارجی هم تعهد به خانواده هس؟که مثلا خیانت نکنن؟البته از س ...

بله ما دو تا مسجد ایرانی داریم اینجا

ولی خیلی دولت دلش می‌خواد ببندنش

من شنیدم اینجا بعضی زنای ایرانی که زندگی خانوادگی خوبی ندارن یوقتایی میان توی زندگی هموطن هامون ولی آدم اگر با مشابه خودش رفت و آمد کنه دیگه نگران نیست

اطلاع درستی ندارم ولی فکر نکنم خیانت اونجوری که الان توی ایران رواج داره بین اینا دیده بشه

شما شاغلی؟اتفاقا از محیط کاری غیر اسلامی هم میترسم ،ترس هام بیخوده؟تا خودت نخوای اتفاقی نمیافته؟

من به خاطر رشته ی تحصیلیم نمیتونم اینجا کار گیر بیارم و متاسفانه کار نمیکنم برای همین استرسم زیاده ولی یه مدت از این کارهای فصلی کردم کسی کار به کارم نداشته

اتفاقا ممكن هست بين ٣ تا ٥ سال هم طول بكشه اما قالب تهي نكن بستگي به حرفه تون و موقعيت تون هم ...

برای شروع بله باید یه مقدار پول ببریم البته میتونیم خیلی بیشتر هم ببریم ولی نمیخوایم خونه و زندگی بفروشیم تا مطمئن نشدیم

کشتار کی؟

میگن اینا گروه های مافیا و مواد مخدرن خودشون را میکشن ولی راستش وقتی با بچه هام می‌روم بیرون چون ماشین ندارم جاهای خلوت میترسم،میگم به خاطر پوشش و تفکرات نژاد پرستانه بهم شلیک نکنن😁😁😁😁

2790
2778
2791
2779
2792