2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 67 پست
ایران آینده نداره وگرنه اصلا اصلا دوس نداشتم مهاجرتو 

بله حق با شماست

شما خوبه بچه نداری به نظرم استرس را از خودت دور کن درعوض حتتتتما کلاس زبان برو و زبانتو عالی کن دم اومدن امتحان ایلتس بده شاید اینجا خواستی چیزی بخونی،اینجوری یک مرحله جلویی.از الان شروع کن به دلار خریدن و پس انداز دلاری داشتن

من هم بالاخره باید برم سراغ کار نمیشه با درآمد ایران اینجا سر کرد

دعا کن دوست گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حق با شماست شما خوبه بچه نداری به نظرم استرس را از خودت دور کن درعوض حتتتتما کلاس زبان برو و زب ...

اره عزیزم حتما دعا میکنم، زبانم خوبه ولی هنو امتحان ندادم باید بدم

بخدا الان که تایپ میکنم سرشار از استرس و ترسم فک میکنی اینطوریه ولی مهاجرت هم سختی های خودشو داره فق ...

سختیشو به جون بخر چون موندن تا آخر عمر بیچاره میکنه ادمو

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

توی تل      گرام گروههای بحث و صحبت درباره زندگی و مهاجرت به استرالیا هست حتی خود خانمها یک گروه مخصوص خودشون دارن پیگیر بشید پیداش میکنیدمتاسفانه از گروهها چون خارج شدم لینکشون رو ندارم اما خیلی دید کاملی میتونی بدست بیاری چون همه یا ساکن استرالیان یا قصد مهاجرت دارن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز