سلام تصمیم به مهاجرت داریم یکی از کشورهایی که شوهرم داره جدی پیگیری میکنه استرالیا هس میترسم، لطفا اگه کسی از استرالیا هس کمکم کنه ،اونجا اوضاع چطوره ؟من زیاد آدم وابسته ای نیستم به ایران و... ولی از جایی که نشناسم میترسم ،هزینه های زندگی چطوره ؟با ۲۳۰۰دلار زندگی درچه سطحیه؟در چه شهری؟ زبانو کاملا مسلطم ولی باز میترسم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ایران کار کنی اونجا خرج کنی 😓😓😓خیلی سخته لااقل اونجا کار کنین اینجا خرج کنین این باز بهتره باید ماهی سی میلیون کار کنه که یه زندگی سطح متوسط به پایینو جور کنه لابد کارش خیلی درست وحسابیه
نه بیچاره کلی وام گرفته نمیگم وضعمون خیل خوبه ولی ایران شکر خدا رفاه داشتیم اینجا همه اشششش قناعته ب ...
هرکی بخواد اونور بمونه باید اونورم کار کنه وگرنه حیفه ،ماهم تو ایران شرایطمون عالی نیس ولی خوبه یه آپارتمان بالاشهر تهران و آپارتمان تو تبریز و مغازه تو تبریز و شغل ثابت شوهرم و بیمه و...ولی دوس ندارم ایرانو خیلی بی نظمه فرداش هم معلوم نیس