2777
2789
عنوان

مهاجرت

501 بازدید | 67 پست

سلام تصمیم به مهاجرت داریم  یکی از کشورهایی که شوهرم داره جدی پیگیری میکنه استرالیا هس میترسم، لطفا اگه کسی از استرالیا هس کمکم کنه ،اونجا اوضاع چطوره ؟من زیاد آدم وابسته ای نیستم به ایران و... ولی از جایی که نشناسم میترسم ،هزینه های زندگی چطوره ؟با ۲۳۰۰دلار زندگی درچه سطحیه؟در چه شهری؟ زبانو کاملا مسلطم ولی باز میترسم 

خوشبحاااااالت اینو از ته قلبم گفتم 

بدون که موفقی😍😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا

چون ازینجا خلاص میشی هییییچ پیشرفتی توش نیست مثله باتلاق میمونه هر چقد تلاش میکنی نقطه اولی 

.ازینجا راحت شدن نعمته برو و نفس بکش😊

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
خواهرر دومادمون اونجا زندگي ميكنه ، خيلي راضيه چند ساله رفته ولي الان ب اون چيزايي ك ميخواسته ر ...

یه نفرو میخوام خودش باشه دقیق بگه میترسم از دور شنیدنها دروغ باشه ...البته هرجایی معایب خودشو داره حتما

یه نفرو میخوام خودش باشه دقیق بگه میترسم از دور شنیدنها دروغ باشه ...البته هرجایی معایب خودشو داره ح ...

نميدونم عزيزم من خيلي سوال نكردم راجبش اينا چيزايي بود ك تو تعريفاي خواهرم فهميدم ، ىلي ميگم ب جز دوري چيزي اذيتش نميكنه اينو خودش گفته🙄

چون ازینجا خلاص میشی هییییچ پیشرفتی توش نیست مثله باتلاق میمونه هر چقد تلاش میکنی نقطه اولی  . ...

بخدا الان که تایپ میکنم سرشار از استرس و ترسم فک میکنی اینطوریه ولی مهاجرت هم سختی های خودشو داره فقط بخاطر وضعیت مجبور شدیم😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز