سلام تصمیم به مهاجرت داریم یکی از کشورهایی که شوهرم داره جدی پیگیری میکنه استرالیا هس میترسم، لطفا اگه کسی از استرالیا هس کمکم کنه ،اونجا اوضاع چطوره ؟من زیاد آدم وابسته ای نیستم به ایران و... ولی از جایی که نشناسم میترسم ،هزینه های زندگی چطوره ؟با ۲۳۰۰دلار زندگی درچه سطحیه؟در چه شهری؟ زبانو کاملا مسلطم ولی باز میترسم
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چون ازینجا خلاص میشی هییییچ پیشرفتی توش نیست مثله باتلاق میمونه هر چقد تلاش میکنی نقطه اولی
.ازینجا راحت شدن نعمته برو و نفس بکش😊
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤