2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 67 پست
استرالیا ب بچه ها زیاد اهمیت میدن از لحاظ آموزشی و درمانی از این جهت کشوره ۷ام دنیا هستش فک کنم

اتفاقا یه دلیل رفتنم هم اقدام به بچه هس که ویزای استرالیا داشته باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موفق باشي عزيز در اين مسير. 

سخت هست تا جا بيفتي اما ارزش داره، بعد از چند سال متوجه خواهي شد بهترين تصميم زندگيت رو گرفتي( البته اگر هدف دقيق از مهاجرت داريد و تمام جوانب را سنجيده باشيد...) 

خب اگه سیدنی یا ملبورن بودم ک دقیقشو بهتون میگفتم:)

ممنون ،سیدنی دوست شوهرم هس ولی مجرده نمیتونه استرس های زنانه منو درک کنه و جواب بده برا اون زندگی عشق و حاله ولی من استرس همه چیو دارم

موفق باشي عزيز در اين مسير.  سخت هست تا جا بيفتي اما ارزش داره، بعد از چند سال متوجه خواهي ...

ممنونم،اگه تمام جوانب رو نسنجیده بودم که استرس نداشتم اتفاقا چون سنجیدم استرس دارم و فک میکنن اگه همه چی هم روبراه باشه باز حداقل سه سال طول میکشه با همه چیش کنار بیام

به مسافت فکر کردی؟ یکی از کشورهای اروپایی بهتر نیست؟ 

اتفاقا به مسافت فکر کردم و سوئد و آلمانو پیشنهاد دادم ولی شوهرم نمیدونم چرا گیر داده به استرالیا آلمان برا بچه خوب نیس سوئد هم اقامتش سخته 

ممنون ،سیدنی دوست شوهرم هس ولی مجرده نمیتونه استرس های زنانه منو درک کنه و جواب بده برا اون زندگی عش ...

من هستم استارتر استرالیا نیستم ولی حدود یکساله اومدم

هرچی از استرس خواستی از من بپرس بهت بگم

کانادا

چه خوب،استرس امنیت دارم چون خودم تو کشور اسلامی بزرگ شدم فک میکنم کشورهای دیگه امنیت برا تو خونه تنها موندن ندارن یا تنهایی بیرون رفتن ،ترس ربوده شدن دارم،ترس کم آوردن دارم ،میترسم بفهمن ایرانی هستم از حجابم که مانتو و روسری هس و سو استفاده یا اذیت کنن ،نمیدونم چه تفکریه که فک میکنم ایران امنتره

منم اومدم اینجا آپارتمان ساکن شدم چون همسرم نیست و من از خونه هاشون توی شب میترسم

اینجا هم هر روز خبر از شلیک های خیابانی و کشت و کشتار هست

دولت انتاریو هم خیلی با ایرانی ها و مسلمونا خوب نیست

عزیزم من هم اینجا محجبه ام تا حالا مشکلی نداشتم کسی بهم چیزی نگفته اما خیلی از هموطنای خودمون نگاه ش ...

ببخشا ترس از تجاوز و ربوده شدن دارم فک میکنم وقتی اسلامی نیس لابد این چیزا خیلی زیادن