سلام تصمیم به مهاجرت داریم یکی از کشورهایی که شوهرم داره جدی پیگیری میکنه استرالیا هس میترسم، لطفا اگه کسی از استرالیا هس کمکم کنه ،اونجا اوضاع چطوره ؟من زیاد آدم وابسته ای نیستم به ایران و... ولی از جایی که نشناسم میترسم ،هزینه های زندگی چطوره ؟با ۲۳۰۰دلار زندگی درچه سطحیه؟در چه شهری؟ زبانو کاملا مسلطم ولی باز میترسم
سخت هست تا جا بيفتي اما ارزش داره، بعد از چند سال متوجه خواهي شد بهترين تصميم زندگيت رو گرفتي( البته اگر هدف دقيق از مهاجرت داريد و تمام جوانب را سنجيده باشيد...)
موفق باشي عزيز در اين مسير. سخت هست تا جا بيفتي اما ارزش داره، بعد از چند سال متوجه خواهي ...
ممنونم،اگه تمام جوانب رو نسنجیده بودم که استرس نداشتم اتفاقا چون سنجیدم استرس دارم و فک میکنن اگه همه چی هم روبراه باشه باز حداقل سه سال طول میکشه با همه چیش کنار بیام
چه خوب،استرس امنیت دارم چون خودم تو کشور اسلامی بزرگ شدم فک میکنم کشورهای دیگه امنیت برا تو خونه تنها موندن ندارن یا تنهایی بیرون رفتن ،ترس ربوده شدن دارم،ترس کم آوردن دارم ،میترسم بفهمن ایرانی هستم از حجابم که مانتو و روسری هس و سو استفاده یا اذیت کنن ،نمیدونم چه تفکریه که فک میکنم ایران امنتره