2789
عنوان

خاستگار جدید

434 بازدید | 49 پست

سلام دوستان .من چندهفته ایه یه خاستگار غریبه برام اومده که دوجلسه اومدن خونمون و خیلی زیاد من و خانوادم رو پسندیدن..

ولی مادر من از پسره خیلی خوشش نیومد ولی اطرافیان خواهرو بقیه گفتن بهش فرصت بده و بببین چجوریه پسره و قرار شد چندبار بریم بیرون...

بچه ها پسره مهندسه و تک پسر و موقعیتش خوبه ، یچیززی که هست اینکه خیلی با من راحته!! چندبار چت کردیم و یبارم فعلا رفتیم بیرون جوری با من حرف میزنه انگار جواب مثبت دادم ....

مثلا رسمی نیست بامن...یبار اسمس داده سلام خوبی؟کی بریم بیرون؟

بهم نمیگه شما میگه تو!!

برعکس من باهاش خیلی رسمی صحبت میکنم که یبارم بهم گفت تو خیلی باادبی افرین به پدرومادرت که اینجوری تربیتت کردن!!!!!!!!!!!

برا من خیلی جالب نیست اینجور صمیمیت بی موقع...

دیشب بهش پیام دادم که شما چرا انقد با من راحت و صمیمی هستین؟ در جواب گفت من ازتو خیلی خوشم اومده و حتما بدستت میارم..

نظر شما چیه ؟ اگه شما جای من بودین چه حسی داشتین؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر چرت و پرت نمیگه موردی نداره ولی باید زمان بدی ببینی این راحت بودنه قراره به کجا ختم بشه

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

با اجازه استارتر .کانال کتاب زدم هرکس دوست داشت بگه ایدیشو بدم

هر کتابی که بخاید بصورت رایگان میزارم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏