مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام هم اینکه باید نحوه ایستادنتُ تغییر بدی و ورزش هم زیاد هست توی نت هم سرچ کنی باید باشه. وقتی می ایستی شکمتُ بده تو و ب ا س نتُ بچرخون رو به داخل و سفت نگه دار
سعی کن خودتُ عادت بدی شکمت داخل نگه داری ،کمکم جمع میشه البته باید حتماااا ورزش های مخصوص شکم کنی، من خودم گودی کمر دارم هنوز هم دارم اما با رعایت بهتر شده، ورزش برو حتما، اما اون کاری که گفتم رو انجام بده چون خیلیش به خاطر بد ایستادن هم هست، البته آدم فراموش میکنه اما اگه هر روز چند دقیقه همین جوری ایستادنت تصحیح کنی به مرور زمان عادت میکنی درست بایستی، ببین ب ا سنت عقب نده جمع کن داخل، یه خط خط انحنا دار رو تصور کن شما باید صافش کنی
آبد خوابیدن هم خییلی تاثیر داره باید مثل مدل جنینی بخوابی، یه بالش بزار تو بغلت و جمع شو و اینکه بالش هم بزار پشت کمرت ، اینجوری نمیشه درست توضیح داد تو نت هست
منم مقداری گودی کمر دارم اما بیشتر ناراحتیم بابت شکمم هست شکم دراوردم چکار کنم اب شه ؟
با ورزش هوازی میتونی وزن رو کنترل کنی و همینطور رژیم غذایی ولی در کل روی گودی کمرت کار کنی بهتره. اونو درست کنی شکم تا حد زیادی میره داخل. از طرفی در اینده کمر درد هم نمیگیری.
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد