2789

چند سالته

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام هم اینکه باید نحوه ایستادنتُ تغییر بدی و ورزش هم زیاد هست توی نت هم سرچ کنی باید باشه. وقتی می ...

سلام

اگه این کارها را بکنم خوب میشم

شکمم هم اومده جلو

کفش پاشنه بلند نپوش که بدتر میشی.

خوشخواب سفت و طبی بخر....8ساعت خواب شبانه کم نیست.

شنا برو .....کرال پشت.

دمر (روی شکم) نخواب.

حرکت گهواره برو هر روز.

عضلات شکمت رو سفت کن(درازنشست برو روزی بیست دقیقه حدودا)

اگر چاقی شکمی داری وزن کم کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سعی کن خودتُ عادت بدی شکمت داخل نگه داری ،کم‌کم جمع میشه البته باید حتماااا ورزش های مخصوص شکم کنی،  من خودم گودی کمر دارم هنوز هم دارم اما با رعایت بهتر شده، ورزش برو حتما، اما اون کاری که گفتم رو انجام بده چون خیلیش به خاطر بد ایستادن هم هست، البته آدم فراموش میکنه اما اگه هر روز چند دقیقه همین جوری ایستادنت تصحیح کنی به مرور زمان عادت میکنی درست بایستی، ببین ب ا س‌نت عقب نده جمع کن داخل، یه خط خط انحنا دار رو تصور کن شما باید صافش کنی

کفش پاشنه بلند نپوش که بدتر میشی. خوشخواب سفت و طبی بخر....8ساعت خواب شبانه کم نیست. شنا برو ..... ...

منم مقداری گودی کمر دارم اما بیشتر ناراحتیم بابت شکمم هست شکم دراوردم چکار کنم اب شه ؟

منم مقداری گودی کمر دارم اما بیشتر ناراحتیم بابت شکمم هست شکم دراوردم چکار کنم اب شه ؟

با ورزش هوازی میتونی وزن رو کنترل کنی و همینطور رژیم غذایی ولی در کل روی گودی کمرت کار کنی بهتره. اونو درست کنی شکم تا حد زیادی میره داخل. از طرفی در اینده کمر درد هم نمیگیری.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد