2777
2789
عنوان

مراقبت ازپوست ومو

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 64 پست
قیمتش چنده؟ اسم ماسک چیه؟؟؟؟

رو رنج هفتاد هست

ولی تیوپش بزرگه خیلی میره

دوتاس ی پیل اف یه اسکراب دقیق باید نوع پوست و مشکلتونو بگید از مشاور پوست مو بپرسم براتون بعد بهتپن میگم

میگمولی واقعا برای پوست کدر و لک دار ک میخاد روشن و نرم شه موثره

پایه ی اساسیشم گیاهیه 

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پوستم خشکه فک کنم. از داروخونه بگیرم؟

نه عزیزم

خواستی سفارش میدی برات میفرستم

نمایندگی محصولات پنبه ریزو دارم کاملا سالم زیر نظر وزارت بهذاشت

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز