2777
2789
عنوان

مراقبت ازپوست ومو

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 64 پست
گِل؟یعنی با اب قاطی شده باشه؟ من که خود خاک رس رو از عطاری گرفتم..ارایشیه بلافاصله بعد زدنش قشنگ ت ...

برا چروک دور چشم هم خوبه 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوستان من روغنهای اصل دارم خواستید در خدمتم 

نارگیل

کرچک

آرگان 

بنفشه

و....

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

دوستان من روغنهای اصل دارم خواستید در خدمتم  نارگیل کرچک آرگان  بنفشه و....

ارگان چنده قیمتش

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
عزیزم شما حتما بایدازسرم مواستفاده کنی...واگه اسیب شدیده حتما کراتینه انجام بدی 

استارتر بگو کرم دست سازت چجوریه 

ارگان چنده قیمتش

30سی سی 55000ت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

ماسک زردچوجه وماست ،برای لک وروشن کننده

آورراوخیار،برای روشن کنندگی ومحکم کننده پوست

ماست ونشاسته،برای سفت کننده پوست

ماست سس مایونز،برای ابرسان وروشن کننده

اسپری گلاب،برای سفت کننده پوست

حناوماست،برای ضدلک وروشن کننده

کرم ابرسان ودورچشمم استفاده میکنم این ماسک هاروهم هرکدوم دردسترسم باشه میذارم حس میکنم پوستم خوب شده

خیرعزیزم این کرم موادش اسپانیاییه...بسیاربسیاربسبارمفیده هرچی بگم کم گفتم

خب بگو از کجا خریدی یا چجوری میتونیم تهیه کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کسی از ماسک حنا و ماست استفاده کرده؟؟

من خودم نه ولی دخترعمم جوش داست استفاده کرده بود خیلی خیلی راضی بود به همه توصیه میکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز