2777
2789
عنوان

ینی تا اخر عمرم بچه دار نمیشم

2482 بازدید | 59 پست

خانما من ۱سالو ۳ماهه ازدواج کردمتو نامزدی هم رابطه داشتم متاسفانه الان میشه ۲سالو۳ماه که هیچ گونه جلو گیری ندارم ولی بچه دار نمیشم و دکتر میرم هر بار بهم دارو میده نیگه کیست داری خودنم ۲۰سالمه میترسم بچه دار نشم

اگه کیست داری عزیزم ی مدت قرص ال دی بخور. درست میشی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه اول کاری.

همسر حضرت ابراهیم توو 90 سالگی باردار شد. تو که 20 سالته. ایمان به خدا داشته باش.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اگه کیست داری عزیزم ی مدت قرص ال دی بخور. درست میشی

واسه کیست ریز هم خوبه؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

منم٢١سالمه دوسالع نميسم سالمم هستم هم خودم هم شوهرم ولى خدا نميخواد

ولى عجله نكنيم حالا خيلى زمان داريم توكل بخدا ايشالا ك همه به ارزوهاشون برسن

درضمن ديگه نابارورى معنى نداره بالاخره طبيعى نشد چندسال بعد راهاى ديگه رو امتحان ميكنيم ميدونم توام مثل من خيلى استرس دارى و هرشب به فكرشي ولى ميگن همين استرسه ك مانع باردارى ميشي يكم خودتو اروم كن بايد بزنيم به بيخيالى هر وقت قسمت باشه وقتش باشه خدا بهمون ميده

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

باردار میشی عزیزم‌ منم ۱۹ ساله عروسی کردم الان ۲۴ سالمه تازه اقدام کردم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
تازه اول کاری. همسر حضرت ابراهیم توو 90 سالگی باردار شد. تو که 20 سالته. ایمان به خدا داشته باش.

واقعا تو ۹۰ سالگی

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
منم٢١سالمه دوسالع نميسم سالمم هستم هم خودم هم شوهرم ولى خدا نميخواد ولى عجله نكنيم حالا خيلى زمان د ...

ممنون خواهر من که خووم هزار تا مشکل دارم خودم دانشجو ا ام ولی چون تو خاندان پدرم نوه نیست زور میکنه میگه نوههههههع