2777
2789
عنوان

ینی تا اخر عمرم بچه دار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 59 پست
اسپرم همسر مشکل داشت و صعیف بود.خودمم تنبلی گرفتم

منم مث تو..چیکار کردین میشه بگی عزیزم ؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا به خدا هر بار میام شهر خودمون پدر مادرم گیر میدین الکی میگن خودموت بررگ میکنیم در خالی که خودم ...

دیگه خود دانی عزیزم ولی نصیحت من که دو برابر تو سنم هست اینکه زندگیتو بساز درست رو تموم کن کسی شو تو زندگی زن بیکار و بی هنر نادان و ناتوان لاجرم وابسته جیب شوهر و گرفتار هر گربه رقصونی اوشون هست برای بچه وقت هست

منم مث تو..چیکار کردین میشه بگی عزیزم ؟

خوب هم جفتمون پیش طب سنتی رفتیم.عرقیات و دست سازه های گیاهی خوزدیم.هم بادکش رحم و تخمدان انجام دادن.شوهرمم حجامت و بیضه رو زالو انداخت.بعدشم تحت نظر دکترم بودیم.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
نه دلم نمیخواد من یه جورم اصلا تو فاز بچه نیستم خودم ۲۰شوهرم۲۴

پس بیخیالش شو فعلا

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خوب هم جفتمون پیش طب سنتی رفتیم.عرقیات و دست سازه های گیاهی خوزدیم.هم بادکش رحم و تخمدان انجام دادن. ...

خودت چی خوردی دقیقا؟

خودت چی خوردی دقیقا؟

خودم پیش طب سنتی رفتم بهم عرقیات و چیزای دست ساز میداد نمیدونم چیا بودن اصلا اسم نداشتن.یه ماه خوزدم بیخیال شدم انقد ییمزه بودن. اما دکترس که تحت نظرش بودم به من فقط گلای وانس داده بود خوزدم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

من پرولاکتینم بالاس ولی خیلی نه ۳۷ هس

زخم دهانه رحم هم دارم...۸ ماه اقدام کردم نتیجه نگرفتم الان ولش کردم

به منم همش میگن چرا بچه دار نمیشی

خستم ناامیدم کاش یکی ایندمو بهم میگفت

تپش قلب گرفتم از فکر و خیال

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
وای پروفیل شما میخوام

😃😃😃😃😃😃

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩