2777
2789
عنوان

ینی تا اخر عمرم بچه دار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 59 پست
واقعا تو ۹۰ سالگی

، نخستین همسر ابراهیم(ع) و مادر اسحاق(ع). بنابر آنچه در دو سوره از قرآن کریم آمده، فرشتگان در ۹۰ سالگی به او بشارت تولد فرزندی دادند که اسحاق نام گرفت. ساره، از آنجا که فرشتگان با او سخن گفته‌اند، مانند حضرت مریم و حضرت فاطمه، محدَّثه خوانده می‌شود.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اقدامم و متفورمین و دوفاستون میخورم ولی نشده.خودت مشکلت چی بود؟پلی کیستیک بودی؟

باور میکنی من سر اولی ک همون بار اول حامله شدم .. سننم ۲۳ بود . اصلا قرصا رو نمیشناسم .. 

سر دومی هم دو سه ماه جلوگیری نکردم پیش خودم فک کردم شاید کیست دارم. یک ماه قرصو سر خود خودم ک حامله شدم .. قرصا رو نمیشناسم عزیزم ☹

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
واقعا تو ۹۰ سالگی

چنانکه در منابع تاریخی آمده، فرشتگان الهی در ۹۰ سالگی ساره، به او بشارت تولد فرزندی دادند. او از سر ناباوری خندید و گفت که چطور ممکن است زنی سالخورده حامله شود؟ او پس از مدتی باردار شد. اسحاق، فرزند او و ابراهیم است. در دو سوره از قرآن کریم، به بشارت فرشتگان و واکنش ساره به فرزندار شدن خود اشاره شده است.

ساره پیش از بشارت به بارداری، از آنجا که نازا بود، کنیز خود، هاجر را به همسرش ابراهیم می‌بخشد تا از او صاحب فرزند شود و پس از آن،‌ اسماعیل، فرزند ابراهیم و هاجر متولد می‌شود.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

سه سالونیم عروسی کردم تازه بازداز شدم اونم تو سن سی سالکی.دکترا جوابم کرده بودن گفتن فقط ای وی اف و ... اینجور من ناامید نبودم.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
باور میکنی من سر اولی ک همون بار اول حامله شدم .. سننم ۲۳ بود . اصلا قرصا رو نمیشناسم ..  سر د ...

خب یعنی مشکلی نداشتی خودت؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
بقیه نه بچه بزرگ میکنن برات نه جوونی و تنهایی رو بهت برمیگردونن به حرف بقیه مگه ادم زندگی میکنه!؟

بابا به خدا هر بار میام شهر خودمون پدر مادرم گیر میدین الکی میگن خودموت بررگ میکنیم در خالی که خودم میدونم منو خر فرض کردن خخخ

سه سالونیم عروسی کردم تازه بازداز شدم اونم تو سن سی سالکی.دکترا جوابم کرده بودن گفتن فقط ای وی اف و ...

مشکلت چی بود عزیزم؟میشع بیشتر بگی

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خب خدا خیرت بده نکن این کار رو بچه میاد الان یکمشکل داری بعد بچه ۱۰۰۰ مشکل  بزار بزرگ بشی درست ...

اره اونوقت باید به قول سهراب 

قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به اب دور خواهم شد

سلام

هنوز خیلی وقت دارین

از رحمت خدا ناانید نشین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
بابا به خدا هر بار میام شهر خودمون پدر مادرم گیر میدین الکی میگن خودموت بررگ میکنیم در خالی که خودم ...

اگه خودت دلت میخواد بحثش جداس....ولی بخاطر زور و اجبار ن

خب یعنی مشکلی نداشتی خودت؟

هیچ وقت دکتر نرفتم و سونویی نکرده بودم ۸ ساله . ولی زیاد هودتونو ب قرصای شیمیایی عادت ندین . کلا من اصلا قرص نمیخورم . کمرمم درد میکرد دکتر قرص داد اصلا یکیشم نخوردم . قرررررصا تاثیرای بدی دارن رو همه چی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...