2777
2789
عنوان

همسایه های بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 61 پست
همیشه ک دریل روشن نمیکنه حتما کار داره خونه خودشه هر وقت بخواد میتونه کوکو درست کنه قلیون بکشه نمیشه ...

عزیزم ۳سال تحمل کردن میدونی یعنی چی کاش میشد صدا رو بفرستم گوش کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزموبخدا داد بزنم صدام‌میره اصلا گوش نمیده مشت میزنم به دیوار اهمیت نمیده اینجا قشنگ صدا راحت میره ...

گریه نکن شوهرتو بفرست یا مامانتو بگه شرایطتتون اینجوریه بلکه مراعات کنن

❤❤❤❤❤❤❤
پس چی یهو نصف شبی از خواب میپرم از صدا داره میخ کوفتی میزنه به دیکار اونم ساعت چند ۳ نصف شب اگه یه ر ...

اگر اينطوري هست يه حال اساسي ازشون بگيرين

محله مامانم اينا يه نفر بود خونه چهار طبقه رو خرد خرد ساختن از خسيسي

بخدا همسايه ديوار به ديوراشون ديوونه شده بود ميگفت هشت سال نه صبح نه ظهر استراحت نداريم اهرش سر اين قضيه يه دعواي اساسي افتاد يكسره تموم كردن خونشون رو

مرده كار نميگرفت هر روز خودش از صبح تا شب يكاري مكيرد و تق تق صدا ميكرد خودشم باز نشسته بود همبشه خونه بود

اگه شمارشونو دارید زنگ بزنید بگید..اگر نه ببین میتونی بری یه جای دیگه خونتون استراحت کنی...

شمارشو ندارم استراحت مطلقم خونه مگه چقدر که برم جای دیگه استراحت کنم طبقه بالا هم نمیتونم برم پله واسم ضرر داره و بالا هم صدا بدترههه کار همیشگیشه یکسره صدا میکنن

استارترنگفت هر روز گفت از هفت صبح اصلا شايد دريل نيست و دژ بر هست و دارن يه قسمتي از خونه رو تعميرا ...

اصولا اگه بنايى يا كار اينجورى طرف بخواد تو خونش بكنه فرهنگ شهرنشينى ميگه كه از قبل بره در خونه همسايه و بگه ما فردا از ساعت فلان تا فلان يا به مدت دو روز مثلا كار بنايى و سروصدا داريم ميبخشيد اگه مزاحمتون ميشيم 

ما همسايمون مى خواد تولد بگيره از يه هفته قبلش مياد به ما مى گه كه فلان روز تا ساعت مثلا ٢ شب ممكنه صدا باشه مارو ببخشيد 

ميدونى موضوع اينجورى خيلى فرق داره ادم حداقل ميدونه چه مدت اين سروصدا ادامه داره 

گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

صاحبخونه ما درست پشت پنجره اتاق خوابمون پمپ آب گذاشته. روز به جهنم من نمیدونم نصفه شب چرا انقدر آب مصرف میکنن!

حاضر هم نیستن یه کلمه از یه آدم اینکاره مشورت بگیرن ببرن یه منبع نصب کنن رو پشت بوم!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
اگر اينطوري هست يه حال اساسي ازشون بگيرين محله مامانم اينا يه نفر بود خونه چهار طبقه رو خرد خرد ساخ ...

واای خدااا اصلا تعریف کردی تشنج کردمممم 😡😡😡😭😭😭

صاحبخونه ما درست پشت پنجره اتاق خوابمون پمپ آب گذاشته. روز به جهنم من نمیدونم نصفه شب چرا انقدر آب م ...

وااییی چقدر نفهمن بعضیااا خداایااا منکه نمیگذرم از این مردم آزاریااا بخدا بچه ها تو کوچه میان بازی میکنن دردخونه مارو کردند دروازه هی تق توپ میخوره به در سه بار از ترس هول کردم😭