2777
2789
عنوان

همسایه های بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 61 پست
اگه برای چندروز بود میگفتم حق اعتراض ندارید ولی چون مدت دارهست حتماشوهرتون که اومد بره تذکر بده .

بخدا کار همیشه اشونه دیوونم کردند چشمام از سردرد باز نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزيزم شماالان بخاطره شرايطت حساسي

خب اونا هم قطعا بي دليل از دريل استفاده نميكنن،نزديك عيد هست و ممكنه كار زياد داشته باشن،لطفا صبور باش

بخاطره نكته هاي ديگه هم خب منزل خودشون هست و ازادن هر ساعت از روز كارايي كه ميخوان انجام بدن و هيچكدوم از نكته هايي كه گفتين مردم ازاري نيست

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
اگه سرصدا کار همیشگیش نیس دم عیده شاید کار داره  واسه بو اینا هم میگه والا نمیتونم غذا درست نک ...

سرو صدا که همیشه هست امروز دیگه زده به سیم آخرر بو هم میاد تو تراس غذا درست میکنه😐😐😐

عزیزم ۳سال تحمل کردن میدونی یعنی چی کاش میشد صدا رو بفرستم گوش کنید 

سه ساله داره دریل کاری میکنه😂😂😂😂

با این حساب الان باید خونشون ابکش شده باشه که 😂😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

نکنه استارتر ما با هم همسایه ایم 

همسایه بی فرهنگ ما هم از صبح دریل کاریشو شروع کرده تا الان یه سره مشغوله 

پسرمم از صبح با صداش بیدار شده 

ول کن هم نیستن هنوز هم ادامه داره

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
سرو صدا که همیشه هست امروز دیگه زده به سیم آخرر بو هم میاد تو تراس غذا درست میکنه😐😐😐

😂آره ما هم بلوک بغلی تو تراس غذا درست میکنه😂

سرصدا رو بگو شوهرت به خانمش بگه اون بهتر درک میکنه 

خدایا شکرت😍

دقیقا خونه ی پشتی خونه ی ما که ده ساله اینجاهستیم این بساط همیشگیشون هست..اول باما ساختن یه مستاجر اوردن که تاسه شب گروهی دعوامیکردن یعنی انگار بیست نفر باهم ومیدویدن دنبال هم وکتک کاری😨😨.دقیقا من بچه ی سوم رو بارداربودم دیوونه ام کردن .رفتم اعتراض قشنگ گفتن مانیستیم.حالا مثل روز روشنه خودشون بودن.یعد خونه فروخته شد و تخریبش کردن .خونه ای که مال پنج شش سال بود 😨😨😨ونو بود.الان هنوز این مالک کامل نساخته..هر روز دریل و سرو صدا.چندباراعتراص کردیم .خسته شدیم.مدت دارکه بشه ادم داغون میشه.منهم جراحی کردم میخواستم بخوابم امکاااان نداشتبخوابم

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
عزيزم شماالان بخاطره شرايطت حساسي خب اونا هم قطعا بي دليل از دريل استفاده نميكنن،نزديك عيد هست و مم ...

همیشه عزیزم عید نیست حتی اگه مردم آزاری هم نباشه باید انقدر فرهنگ داشته باشه انقدر شعورش برسه که یه سری چیزارو رعایت کنه بخدا میفهمم نمیشه کار نکنن ولی خب میتونن یکم رعایت کنند مثلا یه ربع وسطش استراحت کنن حداقل از ۹ شروع کنند چه میدونم آخه ایما کار این چند روزشون نیست همیشه خدا سر وصدا دارن وقت و بی وقت صدا میاد این همه صدای میخ و دریل من نمیفهمم واسه چی آخهه حالا اگه خودت صدا کنی این یکی همسایمون همش دعوا میکنن و فحش میدن چندین بار جلو مهمون خجالت کشیدم از بس فحش های بد میدن😞

سه ساله داره دریل کاری میکنه😂😂😂😂 با این حساب الان باید خونشون ابکش شده باشه که 😂😂😂😂😂😂

سه سال داره همه صدایی از خودش درمیاره یکسره هم میخ و چکش به دسته😐😐امروز دیگه فکر کنم تازه فهمیده دریل هم هست

نکنه استارتر ما با هم همسایه ایم  همسایه بی فرهنگ ما هم از صبح دریل کاریشو شروع کرده تا الان ی ...

الهییی کدوم شهری توو؟؟خدایی الان تو یکی منو درک میکنی😭😭

الهییی کدوم شهری توو؟؟خدایی الان تو یکی منو درک میکنی😭😭

بابل

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
دقیقا خونه ی پشتی خونه ی ما که ده ساله اینجاهستیم این بساط همیشگیشون هست..اول باما ساختن یه مستاجر ا ...

وایی خدا بهت صبر بدههه همین فقططط من سرم داره منفجر میشهه😭