2777
2789
عنوان

همسایه های بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 61 پست
خاک تو سر همسایه های اینجوری ما هم داریم دیشب همش خواب میدیدم ریختن تو خونه ام دختراش با دمپایی رو ف ...

بخدا دیوونه شدم از دستشون یه مدت صدای خروسم هم تحمل میکردم😞😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه ک دریل روشن نمیکنه حتما کار داره خونه خودشه هر وقت بخواد میتونه کوکو درست کنه قلیون بکشه نمیشه بگی نکنید یا اژانس بگیر برو خونه مادرت یا ب قول دوستمون هدفن بزار هر وقتم بوی بد اومد یه اسپری خوش بو کننده هوا ک بوشو دوس داری بگیر بزن یا اسفند دود کن ب شوهرتم بگو محترمانه اگر ادامه دار شد تذکر بده

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بخدا اگه میشد میرفتم استراحت مطلقم تا شب باید صبر کنم شوهرم بیاد😭😭سر سام گرفتم

از اين صدا گيرا هست داروخانه ها هم دارن ازونا بگير بزار صدا رو خيلى كم ميكنه 

به هر حال اگه ادامه داشت به شوهرت بگو بره بهشون بگه 

گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
شايد كابينت نصب ميكنن شما خودتون تا حالا كابينت يا كمد نصب نكردين؟

کابینت کل کارش یکروزه و ۲ساعت . اونم توی ساعتایی که بقیه میدونی بیدارن .نه از صبح تا شب

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
مگه چیکار میکنه دلر روشنه همیشه یه تذکر کوچولو بدین بعضیا واقعا نمیفهمن چقدر کاراشون دیگرانو اذیت م ...

عزیزموبخدا داد بزنم صدام‌میره اصلا گوش نمیده مشت میزنم به دیوار اهمیت نمیده اینجا قشنگ صدا راحت میره منمداستراحت مطلقم نمیتونم برم بیرون حالت تهوع کم بود سرو صدا و سردرد هم اضافه شد😭

برو تو اتاقت درو ببند . اگه ازین هندسفریای که میرن داخل گوش داری بزار . همسایه قبلیمون همینطوری بود ...

آجی من اتاقم بالاست و میدونم بالا هم صدا میاد و من واسم پله ممنوع شده استراحت مطلقم😭😭

کابینت کل کارش یکروزه و ۲ساعت . اونم توی ساعتایی که بقیه میدونی بیدارن .نه از صبح تا شب

استارترنگفت هر روز گفت از هفت صبح

اصلا شايد دريل نيست و دژ بر هست و دارن يه قسمتي از خونه رو تعميرات ميكنن

آجی من اتاقم بالاست و میدونم بالا هم صدا میاد و من واسم پله ممنوع شده استراحت مطلقم😭😭

الهی  

فعلا هندسفری یا هدفون بزار تا شوهرت بیاد یفکری کنه  . اعصابتو خورد نکن برات بده خانومی

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
مگه كار هر روزشونه كه بره در خونشون؟؟؟ تو همسايگي تحمل يكي دو روز صداي دريلكار سختي نيست

پس چی یهو نصف شبی از خواب میپرم از صدا داره میخ کوفتی میزنه به دیکار اونم ساعت چند ۳ نصف شب اگه یه روز و دو روز بود تحمل میکردم الان دیگه حالم خرابههه از سرو صدااا ۳ساله دارم تحملشون میکنم😭😭