سلام بچه ها این همسایه بی فرهگ ما از ۷ونیم صبح بکسره دلر میزنه به دیوار من شب قبل نتونستم بخوابم از حالت تهوع صبح حالم خیلی بد بود الان سر و صداش دیوونم کرده کم مونده اشکم دربیاد یکسرههه دلر فرو میکنه به اون دیوار بی صاحابش انگار تو مغز من فرو میکنه من همین طور روی بو وصدا حساس بودم الان که باردار شدم بدتر شدم یهو ۲نصفه شب بوی روغن کوکو سیب زمینی میاد بوی قلیون میاد صدای مهموناشون اینم بگم تازه خونه ما ویلاییه آپارتمان نیست دیوونه شدم کلی مشت میزنم به دیوار خفه اش کنه یه ساعت آروم باشه انگار نه انگار مغزم داره میترکه😭😭😭
همیشه ک دریل روشن نمیکنه حتما کار داره خونه خودشه هر وقت بخواد میتونه کوکو درست کنه قلیون بکشه نمیشه بگی نکنید یا اژانس بگیر برو خونه مادرت یا ب قول دوستمون هدفن بزار هر وقتم بوی بد اومد یه اسپری خوش بو کننده هوا ک بوشو دوس داری بگیر بزن یا اسفند دود کن ب شوهرتم بگو محترمانه اگر ادامه دار شد تذکر بده
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
مگه چیکار میکنه دلر روشنه همیشه یه تذکر کوچولو بدین بعضیا واقعا نمیفهمن چقدر کاراشون دیگرانو اذیت م ...
عزیزموبخدا داد بزنم صداممیره اصلا گوش نمیده مشت میزنم به دیوار اهمیت نمیده اینجا قشنگ صدا راحت میره منمداستراحت مطلقم نمیتونم برم بیرون حالت تهوع کم بود سرو صدا و سردرد هم اضافه شد😭
مگه كار هر روزشونه كه بره در خونشون؟؟؟ تو همسايگي تحمل يكي دو روز صداي دريلكار سختي نيست
پس چی یهو نصف شبی از خواب میپرم از صدا داره میخ کوفتی میزنه به دیکار اونم ساعت چند ۳ نصف شب اگه یه روز و دو روز بود تحمل میکردم الان دیگه حالم خرابههه از سرو صدااا ۳ساله دارم تحملشون میکنم😭😭