2777
2789

موادتو مثل همون درست کن تابه دو طرفه رو چرب کن مموادتو بریز بهد بزار روی شعله گاز با شعله پخش کن نیم ساعت بعد برگردون اصلا هم حین پخت درشو باز نکن یا تو قابلمه تفلون بزار بپزه بعد درش بیار تو سینی بعد برگردون طرف دیگشم سرخ بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستورشو عزیزم تو قابلمه باشه یا تو تابه با حرارت مستقیم یا شعله پخش کن چطوری اگه میشه توضیح بده

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
موادتو مثل همون درست کن تابه دو طرفه رو چرب کن مموادتو بریز بهد بزار روی شعله گاز با شعله پخش کن نیم ...


یه بار درست کردم خمیر شد

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب

عزیزم تو برنامه اشپز پاپیون خیلی چیزا هست که بدرد بخوره نصبش کنی ضرر نمیکنی

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

من هم تو تابه پختم هم قابلمه،کف رو برگه رو چرب میکنم میندازم، بعد مواد مایه کیک ک مخلوط کردم می ریزم  اگر تابه باشه واشر در میارم و درشو می بندم تا ۴۰ دقیقه ام باز نکن ک پفش نخوابه،اگر قابلمه باشه در قابلمه حتما دم کنی بزار و بعد بزار درشو،اونم تا ۴۰ دقیقه باز نکن،بعد ۴۵ دقیقه ا خلال دندون فرو کن تو کیک،اگر چیزی نچسبید پخته،اگر مواد کیک بهش چسبید نپخته،بعد ۱۰ دقیقه دوباره درش بردار با خلال دندون چک کن،

زیر شعله کم باشه مثل حالت دم کردن برنج،و روی شعله ،شعله پخش کن می زارم

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792