من هم تو تابه پختم هم قابلمه،کف رو برگه رو چرب میکنم میندازم، بعد مواد مایه کیک ک مخلوط کردم می ریزم اگر تابه باشه واشر در میارم و درشو می بندم تا ۴۰ دقیقه ام باز نکن ک پفش نخوابه،اگر قابلمه باشه در قابلمه حتما دم کنی بزار و بعد بزار درشو،اونم تا ۴۰ دقیقه باز نکن،بعد ۴۵ دقیقه ا خلال دندون فرو کن تو کیک،اگر چیزی نچسبید پخته،اگر مواد کیک بهش چسبید نپخته،بعد ۱۰ دقیقه دوباره درش بردار با خلال دندون چک کن،
زیر شعله کم باشه مثل حالت دم کردن برنج،و روی شعله ،شعله پخش کن می زارم