2777
2789

موادتو مثل همون درست کن تابه دو طرفه رو چرب کن مموادتو بریز بهد بزار روی شعله گاز با شعله پخش کن نیم ساعت بعد برگردون اصلا هم حین پخت درشو باز نکن یا تو قابلمه تفلون بزار بپزه بعد درش بیار تو سینی بعد برگردون طرف دیگشم سرخ بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستورشو عزیزم تو قابلمه باشه یا تو تابه با حرارت مستقیم یا شعله پخش کن چطوری اگه میشه توضیح بده

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
موادتو مثل همون درست کن تابه دو طرفه رو چرب کن مموادتو بریز بهد بزار روی شعله گاز با شعله پخش کن نیم ...

یه بار درست کردم خمیر شد

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب

عزیزم تو برنامه اشپز پاپیون خیلی چیزا هست که بدرد بخوره نصبش کنی ضرر نمیکنی

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

من هم تو تابه پختم هم قابلمه،کف رو برگه رو چرب میکنم میندازم، بعد مواد مایه کیک ک مخلوط کردم می ریزم  اگر تابه باشه واشر در میارم و درشو می بندم تا ۴۰ دقیقه ام باز نکن ک پفش نخوابه،اگر قابلمه باشه در قابلمه حتما دم کنی بزار و بعد بزار درشو،اونم تا ۴۰ دقیقه باز نکن،بعد ۴۵ دقیقه ا خلال دندون فرو کن تو کیک،اگر چیزی نچسبید پخته،اگر مواد کیک بهش چسبید نپخته،بعد ۱۰ دقیقه دوباره درش بردار با خلال دندون چک کن،

زیر شعله کم باشه مثل حالت دم کردن برنج،و روی شعله ،شعله پخش کن می زارم

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ