2777
2789
عنوان

دوستی

80 بازدید | 20 پست

سلام. تاپیک آخر نوشتم که با یه خانوم ۳۷ ساله مطلقه تو محیط کار آشنا شدم و دو دل بودم برای این رابطه چون من ۲۴ سالمه. ولی امروز رفتم خونه ایشون و یجورایی خیلی بهم خوش گذشت و حس خوشایندی دارم ولی نمیدونم چرا بدجوری احساس عذاب وجدان دارم دلم برای خودم میسوزه... فکر میکنم تا کی قراره این شکلی زندگی کنم و تا کی پنهانی با این خانوم باشم چون نمیخوام پدر مادرم بفهمن ولی تا کی واقعا!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهت وابسته بشه چون از تنهاییش صحبت کردی بعد بخوای بخاطر اینکه قرار نیست باهاش ازدواج کنی ولش کنی بری در حقش ظلم میکنی... کاش همین الانم وابستت نشده باشه

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم 🐕🐶 گیاهخوار 🥗🥦🌽

اگه بهت وابسته بشه چون از تنهاییش صحبت کردی بعد بخوای بخاطر اینکه قرار نیست باهاش ازدواج کنی ولش کنی ...

همین دیگه من از جفتمون میترسم سر این قضیه بهشم گفتم ولی خودش میگه عیبی نداره!

اون میگه اصلا بیا پیش من کلا. یک هفته

اوه 😑 خطرناکه دیگه خودت نگاه کن .

به همسر آینده ات که بعدها قراره یه روز بیاد زندگیت فکر کن

من اگه بودم نمیرفتم .

اگر کلا هیچوقت ازدواج نمیکنی برو .

اگر نه نرو 🌱

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

چجوری تو این وضعیت؟ این خانومه حتی حاضره به لحاظ مالی کمکم هم بکنه. البته ما همکاریم

به نظرم داری اشتباه می کنی. سنت خیلی پایینه. برا آینده ت اصلا خوب نیست، مگه قحطی دختر مجرد سن پایینه؟ فکر کن بعدا بخوای ازدواج کنی و کسی که قراره همسرت بشه بفهمه زمانی با همکار سن بالای مطلقه ات بودی، خیلی به ضررت تموم می شه. برا همکارت بدی نداره، اون یکبار ازدواج کرده و شرایطش خیلی با شما فرق داره.

اینو هم بدون که هیچوقت هیچکس به اندازه ی پدر و مادرت خیرخواهت نخواهد بود.

چه ربطی به همسر آیندم داره؟ خطرناک چرا؟؟

همسر آینده بخاطر اینکه خیانت میشه به اون .

خطرناک بخاطر اینکه ممکنه وسوسه بشید و رابطه عاطفی یا حتی جنسی شکل بگیره .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸