2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 45 پست
بگو مگو نکردیم اصلا.یهو اون رفتارو کرد. داشتیم از گوشی فیلم دانلود میکردیم.منم راجب فیلم داشتم میحرف ...

منظورم همین اتفاق نیست، به طور کلی در تمام مدت زندگیتون گفتم. چون خودتون نوشته بودین بدتر از اینم بهتون گفته و اینکه هر چی میگفته شما چند برابر جوابشو میدادین 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
عزیزم همه مطمعنن یه ناراحتی تو زندگیشون دارن سعی کن تو مواقع ک‌باهم خوبین بهش بگی تودعوا درست حرف ب ...

الان اومده میگه یه بوس بده.ازش بدم میاد.عشقم اصلا بگو مگو نکردیم.من داشتم حرف میزدم از فیلم تخیلی.بعد یهو یه جوری باهام رفتار کرد

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منظورم همین اتفاق نیست، به طور کلی در تمام مدت زندگیتون گفتم. چون خودتون نوشته بودین بدتر از اینم به ...

اره عشقم.الان منظورتو متوجه شدم.مرسی گلم بابته راهنماییت

الان اومده میگه یه بوس بده.ازش بدم میاد.عشقم اصلا بگو مگو نکردیم.من داشتم حرف میزدم از فیلم تخیلی.بع ...

خب همین ک داره اینجوری اهمیت میده

یعنی دوست داره

قهرت ارزش داره برات

با یکم ناز اگه میتونی اشتی کن ک هم قهرتو اهمیت بده همیشه

هم بعدا بی منت نکنه محل نزاره

از طرفی الان بهش بفهمونی رفتارش اشتباهه وقتی خودش اومده سمتت مطمعنن قبول هم میکنه

ادمه دیگه شاید منظور وحشتناکی نداشته باشه .. ناخواسته یه چیز اشتباهی گفته

یادم تورو فراموش..

حرفی که زده،دست گذاشته رو نقطه ضعفت.چیزی که خودت هم درون وجودت بهش اقرار داری.

اتفاقا این جور موقعها آدم بهتر خودشو میشناسه.برامن که اینطوریه.

ولی دعوا چه واقعی یا الکی فقط انرژی آدمو میگیره .سعی کن ازش دوری کنی و کل کل نکنی

خب همین ک داره اینجوری اهمیت میده یعنی دوست داره قهرت ارزش داره برات با یکم ناز اگه میتونی اشتی ک ...

چی بگم ابجیه گلم.چشم منم یکم بی خیال تر میشم.به قول شما شاید منظور وحشتناکی نداشته

بگیر بخوااااااببب من الان میخام برم دانشگاه وگرنه میخابیدم😨😂😭

ای جانم عزیزم.موفق باشی تو مراحل زندگیت.مخصوصا تحصیلاتت

اره عشقم.الان منظورتو متوجه شدم.مرسی گلم بابته راهنماییت

مراقب باش کینه اش را به دل نگیری چون بدتر خودت زخم میخوری

با ارامش و مهربونی بگو نمیدونم چرا اینقدر قلبم شکست از حرفی که زدی و سعی کن دل من را نشکونی چون تو کارهات اگه من برات دعا نکنم گره میافته

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
مراقب باش کینه اش را به دل نگیری چون بدتر خودت زخم میخوری با ارامش و مهربونی بگو نمیدونم چرا اینقدر ...

حرف خوبیه.بهش میگم حتما