2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 45 پست
دقیقا

ولی اینکه طفلک سه روزه بیکار شده یعنی اعصاب خودشم شدیدددد تحت فشاره خواهش میکنم بوسش کن باهاش مهربون باش گناهداره شرایط اقتصادی وحشتناکه

بهش بگو با زبون خیلی ملایم که مثلا فلان جان این مدته دل من را نشکون تا بتونم از صمیم قلبم دعات کنم اینجوری بگو

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دله منم خیلی گرفته بعدیک سال اقدام این ماهم بی بی منفی شد اعصابم خیلی بهم ریخته همش ۲۸ روزه بوده الا ...

عزیزم ان شاالله ماه دیگه بیای بگی تستت مثبت شده ان شاالله

وقتی توی اقدام باشی و دوره سیکلت بهم بخوره این نشونه خوبیه عزیزم

یعنی رحمت دا ه اماده میشه واسه بارداری

ولی اینکه طفلک سه روزه بیکار شده یعنی اعصاب خودشم شدیدددد تحت فشاره خواهش میکنم بوسش کن باهاش مهربون ...

سعی خودمو میکنم.میدونی من اصلا اهل ناز کردن نیستم.الان واقعا خورد شدم.اما اره به نظرم این حرف خیلی واسه الان اوکیه

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.
سعی خودمو میکنم.میدونی من اصلا اهل ناز کردن نیستم.الان واقعا خورد شدم.اما اره به نظرم این حرف خیلی و ...

نه ازت خواهش میکنم ازش به دل نگیر چون من الان میفهمم شوهرت چه حالی داره برات قسم میخورم به قصد نگفته از خون دل خودش و حال بد خودش گفته مطمئن باش فراموشش کن عزیزم 

عزیزم ان شاالله ماه دیگه بیای بگی تستت مثبت شده ان شاالله وقتی توی اقدام باشی و دوره سیکلت بهم بخور ...

خدا کنه همینطور باشه بخدا خسته شدم یکساله اواره مطب دکترم هرماه ۵ ـ۶ تا امپول کلی قرص مصرف میکنم خیلی هم گرون میشه ولی چه فایده پریود میشم و بی نتیجه

[QUOTE=82387486]نه ازت خواهش میکنم ازش به دل نگیر چون من الان میفهمم شوهرت چه حالی داره برات قسم میخورم به قصد نگفته ...

چقد ارامش میدی به ادم.ممنونم واقعا

نه ازت خواهش میکنم ازش به دل نگیر چون من الان میفهمم شوهرت چه حالی داره برات قسم میخورم به قصد نگفته ...

خدا کنه همینطور باشه بخدا خسته شدم یکساله اواره مطب دکترم هرماه ۵ ـ۶ تا امپول کلی قرص مصرف میکنم خیل ...

گلم منم تمام این مراحلی که میگی رو گذروندم خدا ان ان شاالله ب زودی دامنتو سبز کنه ب حق حضرت رقیه

من به حضرت رقیه توسل کردم الحمدالله نتیجه گرفتم

عزیزدلمی خودم این روزهای سخت و تاریک را گذروندم میدونم چه حالی اخه داری و اون چه حالی داره برای همین میتونم بت دقیق بگم قضیه از چه قراره...😚 

براش عزیزم دست به دعا و ثنا بشو که یک کار خوب پیدا کنه به امید خدا شوهرت را تشویق کن خودتم همینطور نماز اول وقت بخونید همش تو خونه حرفهای مثبت بزن گل بخر بزار و.....هرچند اون بزنه توی ذوقت ولی بدون که طوفان واسه قوی شدن ریشه هاست

عزیزدلمی خودم این روزهای سخت و تاریک را گذروندم میدونم چه حالی اخه داری و اون چه حالی داره برای همین ...

عاااااااااااااااااشقتم عزیزم.مهربون.ایشالا خدا حاجت دلت رو بده

عاااااااااااااااااشقتم عزیزم.مهربون.ایشالا خدا حاجت دلت رو بده

عزیزمی کاری نکردم وظیفه ام بود من اون مدت که زندگیم دچار تنش شدید بود کتاب دعا و نماز اول وقتم ترک نمیشد شوهرم اعصابش خراب بود هرچقدر میخواست دعوا و تنش درست کنه من لب از روی لب برنمیداشتم همش میگفتم یا امیرالمومنین علیه السلام به خاطر شما جواب نمیدم فقط بهش تذکر میدادم ساعتها بعدش با زبون خیلی خیلی ملایم ...ما زنها عزیزم ریشه های خانواده ایم ماها اگر سست باشیم فروبریزیم خانواده میپاشه مردها اصلا قدرت روحی ندارن ما زنها سرشار از قدرتیم ماها هستیم که باید بتونیم با کمک الهی و توسل به انوار مقدسه کشتی زندگیمون را سالم به ساحل برسونیم تمام این گذشت ها و ایثارها و فداکاری ها هم همش حکمش جهاد در راه خداست 

یکبار یک مردی اومد خدمت رسول الله صلی الله علیه و اله گفت یا پیامبر زنم وقتایی که من عصبانی و ناراحتم با زبون خوش دلداری ام میده بهم میگه مگه اسمون خدا را بستن که غصه رزق میخوری و....پیامبر فرمودن ثواب و اجرش برابر نصف یا شاید یک سوم شهید هست (دقیق یادم نیست نصف بود یا یه عدد دیگه) میخوام بگم تو ببین صبوری خوش خلقی دلداری دادن فداکاری کینه نداشتن اینها چقددددد به درگاه خدا بزرگه و اجر داره

الانم برو شوهرت را بوس کن باهم خوش باشید برنامه برای اینده بریزید الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها یک کار خوب و پردرامد هم همسرت پیدا کنه میبوسمت عزیزممممم منم از ته دلم برات سر نمازم دعا میکنم الهی موفق و سربلند باشید جفتتون بوسس