عزیزمی کاری نکردم وظیفه ام بود من اون مدت که زندگیم دچار تنش شدید بود کتاب دعا و نماز اول وقتم ترک نمیشد شوهرم اعصابش خراب بود هرچقدر میخواست دعوا و تنش درست کنه من لب از روی لب برنمیداشتم همش میگفتم یا امیرالمومنین علیه السلام به خاطر شما جواب نمیدم فقط بهش تذکر میدادم ساعتها بعدش با زبون خیلی خیلی ملایم ...ما زنها عزیزم ریشه های خانواده ایم ماها اگر سست باشیم فروبریزیم خانواده میپاشه مردها اصلا قدرت روحی ندارن ما زنها سرشار از قدرتیم ماها هستیم که باید بتونیم با کمک الهی و توسل به انوار مقدسه کشتی زندگیمون را سالم به ساحل برسونیم تمام این گذشت ها و ایثارها و فداکاری ها هم همش حکمش جهاد در راه خداست
یکبار یک مردی اومد خدمت رسول الله صلی الله علیه و اله گفت یا پیامبر زنم وقتایی که من عصبانی و ناراحتم با زبون خوش دلداری ام میده بهم میگه مگه اسمون خدا را بستن که غصه رزق میخوری و....پیامبر فرمودن ثواب و اجرش برابر نصف یا شاید یک سوم شهید هست (دقیق یادم نیست نصف بود یا یه عدد دیگه) میخوام بگم تو ببین صبوری خوش خلقی دلداری دادن فداکاری کینه نداشتن اینها چقددددد به درگاه خدا بزرگه و اجر داره
الانم برو شوهرت را بوس کن باهم خوش باشید برنامه برای اینده بریزید الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها یک کار خوب و پردرامد هم همسرت پیدا کنه میبوسمت عزیزممممم منم از ته دلم برات سر نمازم دعا میکنم الهی موفق و سربلند باشید جفتتون بوسس