2777
2789
عنوان

دلم گرفته

306 بازدید | 45 پست

با شوهرم هر دعوایی تاحالا کردم اصلن اینطوری نشدم.الان یه چیز بهم گفت.کلا دهنم وا نمیشه حرف بزنم.انگار لالم.تا حالا نشده انقد طولانی سکوت کرده باشم. الان چهار پنج ساعته حرف نزدم.چند بار ازم سوال کرد خودمو زدم به خواب.بدتر از اینا هم بهم گفته اما نمیدونم چرا این یکی انقد واسم سنگین تموم شد.همیشه هرچی میگه شیش تا هم من بارش میکنم اما الان واسه خودمم عجیبه. به محض اینکه رید بهم سکوت اختیار کردم. دیگه هم نمیخوام باهاش حرف بزنم.ببخشید اینجا خواستم مطرح کنم لال مونیمو.

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز جان توی بگو مگو که حلوا خیرات نمیکنن، هر چی دفعات مشاجره بیشتر بشه حرمت ها بیشتر ریخته میشه و توهین ها بیشتر و زننده تر میشن.

اتفاقا سکوت خیلی برای الان بهتره، باید دوباره اون حرمت ها رو به زندگیتون برگردونید،همسرتون هم متوجه تغییر رفتار شما میشن و خودشون رو قطعا اصلاح میکنن

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
محلش نزار انقدباهاش حرف نزن تا حرصت بخوابه من که شوهرم ناراحتم کنه باتمام وجود دام نمیخاد ببینمش چه ...

الان اومده میگه چرا حرف نمیزنی.ناراحتی؟؟ای خدا یعنی خودش نفهمید؟چقد این مردها بلدن

گلم این چیزا بین زن و شوهرا پیش میاد.ی کم قران یا ذکر بگو دلت آروم بگیره انشالله فردا خودش از دلت در ...

اتفاقا قران خوندم یه ساعت پیش.ازش لجم گرفته شدید

الان اومده میگه چرا حرف نمیزنی.ناراحتی؟؟ای خدا یعنی خودش نفهمید؟چقد این مردها بلدن

ادم حرصش ازپرو بودنشون میگیره که اصلا انگارنه انگار چیزی شده

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
عزیز جان توی بگو مگو که حلوا خیرات نمیکنن، هر چی دفعات مشاجره بیشتر بشه حرمت ها بیشتر ریخته میشه و ت ...

بگو مگو نکردیم اصلا.یهو اون رفتارو کرد. داشتیم از گوشی فیلم دانلود میکردیم.منم راجب فیلم داشتم میحرفیدم یهو....

میدونی پررو شده.خسته شدم افرین

عزیزم همه مطمعنن یه ناراحتی تو زندگیشون دارن

سعی کن تو مواقع ک‌باهم خوبین بهش بگی تودعوا درست حرف بزنه و مثلا اگه میدونی با یکم گذشت کردن اون ب خودش اجازه حرف زدن یا ادامه دادن نمیده کوتاه بیا

یه رفتاری ک باعث‌شه خودش خجالت بکشه دعوا نکنه ، راه نندازه

هر مردی یه مدله یکی جواب ندی یکی گذشت یکی بدتر از خودش بهش بگی

یکی‌قهر

اما اگه متوجه این شده ک ناراحتی و حرف نمیزنی یکم ادامه بده تا خودش پشیمون شه

یادم تورو فراموش..